ΔΡΑΜΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ – ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – ΣΠ. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ -ΞΑΝΘΗ- ΣΠ. ΑΓΓΙΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ

3 Ημέρες Tιμή: 120€

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΡΑΜΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ – ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – ΞΑΝΘΗ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ 

Παρασκευή 17 Μαΐου : Βόλος – Σπήλαιο Αλιστράτης – Σπήλαιο Αγγίτη – Δράμα

Συγκέντρωση στις 07:00 π,μ, στο Δημαρχείο κι  αναχώρηση για την Δράμα . Μετά από μία ενδιάμεση στάση στον Κορινό. Επόμενη στάση μας το Σπήλαιο Αλιστράτης, ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα σπήλαια της Ελλάδας (πιθανόν και της Ευρώπης). Ξενάγηση κι ελεύθερος χρόνος για γεύμα . Συνεχίζουμε για το σπήλαιο πηγών Αγγίτη που είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου (με μήκος ~11 χιλιόμετρα) . Η ιδιαιτερότητα του έγκειται στο γεγονός ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο σε μήκος 500 μέτρων ενώ συνολικά εκτείνεται σε μήκος άνω των 10 χιλιομέτρων. Εντυπωσιακή είναι η έξοδος του ποταμού μέσα από το βουνό. Αναχώρηση για την Δράμα όπου βρίσκεται  το ξενοδοχείο μας, στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 18 Μαΐου : Παρανέστι – Φράγμα Θησαυρού – Ξάνθη

Πρόγευμα κι αναχώρηση για το δάσος της Ελατιάς. Ακολουθώντας τον μαίανδρο του Νέστου στις βουνοκορφές της Ροδόπης, φθάνουμε στο Φράγμα του Νέστου . Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο, άνθρωπος της ΔΕΗ θα μας ενημερώσει για το φράγμα, τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, τα σύνορα με την Βουλγαρία κ.λ.π. Στην επιστροφή μας θα σταματήσουμε στο Παρανέστι, σημαντικό χωριό, πλάι στον Νέστο. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που περιγράφει την χλωρίδα και την πανίδα του εξαιρετικού δασικού τοπίου της Ελατιάς. Συνεχίζουμε με προορισμό την Ξάνθη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα (έξοδα ατομικά) .

Θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο. Αργά το απόγευμα θα επιστροφή  στην Δράμα. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 19 Μαΐου :  Δράμα  – Οχυρά  Λίσσε  – Καβάλα  – Βόλος

Πρόγευμα κι αναχώρηση για  τα Οχυρά  Λίσσε. Λίγοι τα γνωρίζουν. Είναι από τα πιο σημαντικά στην Ελλάδα! Χιλιόμετρα υπόγειων στοών, ηρωικές μάχες εναντίον Γερμανών και Βουλγάρων στο Έπος του 1940. Η οπτικοαουστική αναπαράσταση των μαχών είναι συγκινητική. Αναχώρηση για την πανέμορφη  Καβάλα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό (έξοδα ατομικά) και βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης . Το καφέ μας θα τον πάρουμε σε ενδιάμεση στάση. Το βράδυ θα επιστρέψουμε στον Βόλο.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 120,00 ευρώ/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου : 40,00 ευρώ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  2. Δύο διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ 3 * στο κέντρο της πόλης.
  3. Δύο πλούσια προγεύματα  σε μπουφέ.
  4. Φόρος διαμονής
  5. Αρχηγό του γραφείου.
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  7. Φ.Π.Α.

 

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha