ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ Ημέρες Tιμή: 200€

 

 

                     

 

 

 

 

                                      ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

         Ι.Μονή Τσούκα – Ελληνικό- Καλπάκι-Μολυβδοσκέπαστη-Βοϊδομάτης

 

                                            4 -6 IANOYAΡΙΟΥ,2020  

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ι. Μονή Τσούκα - Ελληνικό Καλπάκι- Κόνιτσα - Μολυβοσκέπαστη- Βοϊδομάτης ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ι. Μονή Τσούκα - Ελληνικό Καλπάκι- Κόνιτσα - Μολυβοσκέπαστη- Βοϊδομάτης ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ι. Μονή Τσούκα - Ελληνικό Καλπάκι- Κόνιτσα - Μολυβοσκέπαστη- Βοϊδομάτης

                                             HOTEL GRAND SERAI

 ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : ΒΟΛΟΣ-Ι.Μ. ΤΣΟΥΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συγκέντρωση στο  Δημαρχείο κι αναχώρηση στις 7:00 πμ. Μετά από μία ενδιάμεση  στάση και πριν τα Γιάννενα, στρίβουμε στα όρια των  Τζουμέρκων. Επίσκεψη στην Ι.Μ ΤΣΟΥΚΑ, μια εντυπωσιακή Μονή σε ένα υπέροχο τοπίο , με ιστορία στα χρόνια της Οθωμανικής κατοχής και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης»,  στο χωριό των Τζουμέρκων, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Αργά το μεσημέρι θα φθάσουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα βόλτα στην όχθη της Παμβώτιδας λίμνης ή και επίσκεψη  στο γραφικό νησάκι του Αλή Πασά.Δείπνο στο ξενοδοχείο μας Ελεύθερο βράδυ στην όχθη της λίμνης. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : ΚΑΛΠΑΚΙ– ΚΟΝΙΤΣΑ -ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ –ΒΟΊΔΟΜΑΤΗΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το  Δυτικό Ζαγορί. Ο ορεινός όγκος της Ηπείρου, ένα φυσικό μεγαλείο θα απλωθεί μπροστά μας επιβλητικό. Πρώτη στάση στο ηρωικό Καλπάκι, όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο.

Αναχώρηση για το  μοναστήρι της Μολυβδοσκέπαστης που διατηρεί τη φρουριακή του όψη. Προσκύνημα και συνεχίζουμε  για το γεφύρι της Κλειδωνιάς ή του Βοϊδομάτη, όπως είναι γνωστό.  Από εκεί θα πάμε  στην αμφιθεατρική Κόνιτσα, η οποία είναι απλωμένη  στην πλαγιά του λόφου κάτω από το βουνό Τραπεζίτσα και δίπλα στον Αώο ποταμό με το επιβλητικό τοξοτό γεφύρι Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΤΡΙΚΑΛΑ

Πλούσιο πρόγευμα κι ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Νησί του Αλή Πασά, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης των Ιωαννίνων, αφού έχει συνδεθεί με την ζωή και το θάνατο του Αλή Πασά. Θα παρακολουθήσουμε τον «Αγιασμό των υδάτων» στην Παμβώτιδα λίμνη Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για Βόλο μετά από μία ενδιάμεση στάση για καφέ στα Τρίκαλα .

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής  σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
  2. Δύο διανυκτερεύσεις στο GRAND SERAI & SPA RESORT (5* Deluxe) στα Γιάννενα, σε δίκλινα δωμάτια
  3. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
  4. Δύο πλούσια γεύματα (ή δείπνα) στο ξενοδοχείο μας.
  5. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  6. Αρχηγό του γραφείου
  7. Φ.Π.Α

 

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ : 200€/άτομο σε 2κλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου : 110,00 ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                        

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

                                        

                                  

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha