ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

3 Ημέρες Tιμή: 150€

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ &

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ (Ι.Μ. ΤΣΟΥΚΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ) – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – (ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ) 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  (9/3) :  ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ( Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ) – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο κι αναχώρηση στις 7:00 πμ .Μετά από μία ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε στα Τζουμέρκα. Επίσκεψη στην ηρωική κατά την Τουρκοκρατία , Ι.Μ. ΤΣΟΥΚΑ, δίπλα στο φαράγγι του Αράχθου ποταμού. Σε μικρή απόσταση το χωριό ΕΛΛΗΝΙΚΟ των Τζουμέρκων , γνωστό για το – ίσως πλέον εντυπωσιακό μουσείο στην Ήπειρο, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης». Μετά το παραδοσιακό γεύμα στο χωριό , θα συνεχίσουμε με προορισμό την ΠΡΕΒΕΖΑ.  Ξεκούραση στο πολυτελές ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL .Δείπνο νωρίς για τη βραδινή έξοδο στην πόλη για να συμμετάσχουμε στο Καρναβαλικό Κομιτάτο , στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου τόσο σε συμμετοχές καρναβαλιστών όσο και σε άρματα. Διανυκτέρευση .

 

ΚΥΡΙΑΚΗ (10/3) : ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μετά το πρόγευμα προαιρετική επίσκεψη στην Ρωμαϊκή Νικόπολη , την μεγαλύτερη Ρωμαϊκή  πόλη, που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό το 31 π.Χ. Το μεσημέρι θα πάμε στην γειτονική Λευκάδα, για να παρακολουθήσουμε τις τοπικές καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου, να γνωρίσουμε την πόλη και να γευματίσουμε . Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Αφού πάρουμε το δείπνο μας ( νωρίς το βράδυ) , θα μεταβούμε στο κέντρο της πόλης για να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις της. Διανυκτέρευση.

 

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ( 11/3) : ΙΩΑΝΝΙΝΑ –ΜΕΤΣΟΒΟ   

Μετά  το πρόγευμα, αναχωρούμε με προορισμό την υπέροχη παραλία … των Ιωαννίνων, την Παμβώτιδα λίμνη. Θα γευθούμε  τα Σαρακοστιανά εδέσματα της λίμνης και του Ιονίου και αργά το απόγευμα θ’ αναχωρήσουμε με προορισμό το Βόλο , αφού κάνουμε στάση στο γραφικό Μέτσοβο για βόλτα στα γραφικά σοκάκια του και τον απογευματινό μας καφέ. Άφιξη στο Βόλο αργά το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  :  155 €

Επιβάρυνση μονόκλινου : 60,00 ευρώ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Μεταφορές , εκδρομές με πολυτελές λεωφορείο

– Δύο διανυκτερεύσεις στο MARGARONA ROYAL HOTEL , 3* superior στην Πρέβεζα.

– Δύο πλούσια προγεύματα

– Δύο πλούσια δείπνα

– Αρχηγό του γραφείου μας

– Φόρος διαμονής

– Ασφάλεια αστικής ευθύνης

– ΦΠΑ

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha