ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

3 Ημέρες Tιμή: 138€

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Το μεγαλύτερο σε Ήπειρο και Δυτική Στερεά

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Επίσης : ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ –Μουσείο Παπαγιάννη) – Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑΣ – Λ.ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ
17-19/02/2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/2: ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ
Αναχώρηση από το Δημαρχείο της πόλης στις 07:00 πμ. Μετά από 2 ενδιάμεσες στάσεις θα σταματήσουμε στο χωριό Ελληνικό, φημισμένο από το Μουσείο ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων γλυπτών & ζωγράφων του Θ.Παπαγιάννη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Τσούκας, προπύργιο της αντίστασης των υπόδουλων Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία, χτισμένο στην άκρη από το φαράγγι του Αράχθου.Το μεσημέρι θα φτάσουμε στην Πρέβεζα, στο πολυτελές ξενοδοχείο μας MARGARONA.Γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα και το βράδυ θα διασκεδάσουμε στο μεγαλύτερο καρναβάλι του Ιονίου, στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Δείπνο (εξ ιδίων) στα γραφικά κουτούκια, στα καλντερίμια της παραλίας της πόλης. Διαν/ση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στην παραλία της Πρέβεζας για βόλτα και καφέ. Το απομεσήμερο θα πάμε στη Λευκάδα για βόλτα ή για να παρακολουθήσουμε το εκεί Τοπικό Καρναβάλι της Λευκάδας. Το βράδυ μασκέ πάρτυ , γλέντι , χορός και δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ελεύθερος χρόνος μέχρι το μεσημέρι, όπου θα γευθούμε τις Σαρακοστιανές λιχουδιές στις γνωστές ψαροταβέρνες σε όλη την Ελλάδα, σ’ αυτές της Πρέβεζας , Νωρίς το απομεσήμερο, κατά την επιστροφή μας θα κάνουμε μία μεγάλη στάση στη Λ. Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.
Άφθονος χρόνος για καφέ, βόλτα ή και επίσκεψη στο Νησάκι. Νωρίς το βράδυ παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής προς Βόλο, όπου θα φθάσουμε μετά από μία σύντομη στάση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• Μεταφορές, περιηγήσεις ως αναλυτικό πρόγραμμα με πούλμαν
• Δύο (2) διαν/σεις στο ξενοδοχείο MARGARONA ,A΄κατηγορίας στην Πρεβεζα
• Ημιδιατροφή
• Δύο (2) προγεύματα σε μπουφέ
• Δύο (2) γεύματα (εκ των οποίων το Αποκριάτικο μασκέ πάρτυ)
• Αρχηγό του γραφείου μας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Φ.Π.Α

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 138 € το άτομο σε δίκλινο
Διαφορά μονόκλινου : + 50 €

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha