ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ

2 Ημέρες Tιμή: 70€

2ΗΜ. ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ
19 – 20/05/2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΪΟΥ : ΒΟΛΟΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας κι αναχώρηση για την Καστοριά . Στην διαδρομή μας θα σταματήσουμε στην Νεράιδα για καφέ, στο πανέμορφο οικισμό – Ακρόπολη, πάνω από την γέφυρα του ποταμού Αλιάκμονα, με την πανοραμική θέα. Αναχώρηση για την Καστοριά, την πόλη των γουναράδων με τα πολλά αρχοντικά. Πρώτη μας στάση ο Αρχαιολογικός χώρος Δισπηλιού και το Οικομουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τον 7.000 ετών λιμναίο οικισμό (προαιρετικά). Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτούμε το σπήλαιο που πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του -παρότι έχει ανακαλυφθεί από το 1940-, τη «Σπηλιά του Δράκου». Δίπλα μας η Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας. Περιήγηση στην πόλη με τα αρχοντικά, τις Βυζαντινές εκκλησίες, την πανέμορφη λίμνη και την περιοχή Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα προαιρετικό φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΙΟΥ: ΠΡΕΣΠΕΣ – ΒΟΛΟΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πρέσπες . Από τις κορυφές της Βίγλας και του Πισοδερίου κατηφορίζουμε στην Μικρή Πρέσπα, στο νησάκι του Αγίου Αχίλλειου, με τον ομώνυμο ερειπωμένο (πλέον) ναό του 11ου αιώνα, στην μνήμη του Αγίου της Λάρισας. Η πλωτή γέφυρα, ο οικισμός του μικρού νησιού, η χλωρίδα – προστασία για πουλιά και ψάρια της λίμνης, συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο. Το γεύμα μας θα το πάρουμε στον παραλίμνιο οικισμό των Ψαράδων, στην Μεγάλη Πρέσπα, μία γιγαντιαία λίμνη που την μοιράζονται (3) χώρες : Ελλάδα, Αλβανία, FYROM. Αργά το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) στο γραφικό χωριό Ψαράδες . Αναχώρηση για τον Βόλο όπου μετά από μία ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε το βράδυ.

Περιλαμβάνει :
1.Πολυτελές λεωφορείο καθόλη την διάρκεια του προγράμματος της εκδρομής σας.
2.Μία διανυκτέρευση στο πολυτελές (LUX) ξενοδοχείο LIMNEON RESORT & SPA σε δίκλινα δωμάτια.
3.Ένα πολύ πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ.
4.Αρχηγό του γραφείου.
5.Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Τιμή κατ’ άτομο : 70 €
Σημείωση : Ο Δημοτικός φόρος καταβάλλεται επί τόπου στο ξενοδοχείο από τους εκδρομείς : +2 €

Προαιρετικό Δείπνο – Γλέντι :
Περιλαμβάνει :
– Κυρίως πιάτο : Ελεύθερη επιλογή από 12 είδη κρεατικών από την κουζίνα της ταβέρνας.
– (1) σαλάτα πράσινη – (1) αγγουροντομάτα – (1) αλοιφή – (1) φέτα – φρουτοσαλάτα – ΚΡΑΣΙΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.
– 4ΜΕΛΗΣ ΛΑΪΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
Τιμή κατ’ άτομο : 16 €
Ελάχιστη συμμετοχή : 30-35 άτομα

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha