ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΙΔΗΨΟΣ – ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ – ΩΡΕΟΙ

2 Ημέρες Tιμή: 52€

2ημ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ
30/06 – 01/07

ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ – Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ – ΑΓ. ΑΝΝΑ– ΛΙΜΝΗ – ΑΙΔΗΨΟΣ – ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ – ΩΡΕΟΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/06: Λιχαδονήσια – Αγ. Γεώργιος – Αιδηψός
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου κι αναχώρηση στις 07:00 για την Γλύφα. Άφιξη, μεταφορά με το φέρρυ-μπόουτ στον Αγιόκαμπο. Κατευθυνόμαστε προς την βορειότερη <<μύτη>> της Εύβοιας, εκεί που <<μπερδεύονται>> τα νερά του Ευρίπου με αυτά του Αιγαίου, ένα από τα ωραιότερα, άγνωστα, τοπία: τη Λιχάδα και τα Λιχαδονήσια. Κολύμπι, περίπλους των κατάφυτων νησιών, βόλτα πάνω στα νησάκια (προαιρετικό) . Γεύμα στο ψαροχώρι Άγιο Γεώργιο.
Το απόγευμα καταλύουμε στο ξενοδοχείο μας, στην Αιδηψό. Βόλτα στην αρχαιότερη και ωραιότερη λουτρόπολη της Ελλάδος. Δείπνο στην παραλία της Αιδηψού. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/07: Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ – Λίμνη – Αγ. Άννα – Ψαροπούλι – Ωρεοί
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για την γραφική Λίμνη. Βόλτα και καφές στη παραλία. Συνεχίζουμε, με άφιξη σ΄ένα από τα γνωστότερα μοναστήρια στην Ελλάδα. Στην Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ. Αφού προσκυνήσουμε, διασχίζοντας κάθετα στο νησί, φθάνουμε στις βορεινές, πανέμορφες παραλίες του. Στην παραλία της Αγίας Άννας θα κολυμπήσουμε και θα γευματίσουμε, θα περάσουμε από τον πανέμορφο όρμο Ψαροπούλι, ακριβώς απέναντι από την Σκιάθο, την νήσο Ποντικονήσι, απέναντι από το Αρτεμίσιο, γνωστό από την γνωστή ναυμαχία, μία από τις πλέον γνωστές στην Ιστορία. Θα περάσουμε από τις Γούβες, γενέτειρα και τόπο διαμονής του γνωστού καλλιτέχνη Κώστα Χατζή. Στους Ωρεούς, στην πανέμορφη παραλία θα πάρουμε τον απογευματινό καφέ μας. Οι Ωρεοί έχουν μία πλούσια ιστορία να μας επιδείξουν σε συνδυασμό με την γεωγραφική τους θέση. Στον Αγιόκαμπο θα πάρουμε το φέρρυ της επιστροφής για την Γλύφα. Νωρίς το βράδυ στον Βόλο με τις καλύτερες εντυπώσεις από μία πανέμορφη περιοχή – τόσο κοντινή και τόσο…μακρινή-!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
2. Το φέρρυ-μπόουτ Γλύφα –Αγιόκαμπο –Γλύφα.
3. Μία διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αιδηψό
4. Ένα πρόγευμα σε μπουφέ.
5. Συνοδός του γραφείου
7. Φ.Π.Α.

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ: 52,00 ευρώ
Παιδί μέχρι 12 ετών ( σε δωμάτιο με 2 ενήλικες) : 30,00 ευρώ
Παιδί έως 5 ετών : ΔΩΡΕΑΝ ( χωρίς κρεβάτι)
3ος Ενήλικας : 44,00 ευρώ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Το πλοιάριο που θα κάνει τον περίπλου των Λιχαδονησίων (προαιρετικό).

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha