ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΟΡΜΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΒΕΡΟΙΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

2 Ημέρες Tιμή: 70€

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΟΡΜΑ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

12-13 ΜΑΙΟΥ 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/05 : ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΟΡΜΑ
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο & αναχώρηση 7 π.μ. Μετά από μια ενδιάμεση στάση, θα φτάσουμε στα λουτρά ΠΟΖΑΡ για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη στα Δημοτικά Ιαματικά λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι στην πισίνα, στις γούρνες, στα Ρωμαϊκά λουτρά κ.λ.π. Προαιρετικό γεύμα.
Το απόγευμα θα πάμε στην γειτονική ΟΡΜΑ, για καφέ. Όμορφη πετρόχτιστη πλατεία. Το χωριό ζει από τον αγροτουρισμό. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας και γλέντι με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/05 : ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ- ΠΑΝ.ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΛ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ
Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε με προορισμό την φημισμένη για τους καταρράκτες της ΕΔΕΣΣΑ. Θα θαυμάσουμε τη μεγαλειώδη ομορφιά της Φύσης, με τους θορυβώδες καταρράκτες να καταρρέουν στο Μακεδονικό Κάμπο. Χρόνος για καφέ.
Επόμενος προορισμός μας : Η Ι.Μ.Παναγίας της Σουμελά – σύμβολο των Ελλήνων του Πόντου. Τόπος προσκυνήματος για κάθε θρησκευόμενο Έλληνα. Στην επιστροφή μας θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, τη Βέροια, την πλατεία της Ελιάς, με την απέραντη θέα του Μακεδονικού κάμπου, τα γευστικά ρα(ή ρε)βανί, την Εβραϊκή γειτονιά με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της. Θα γευματίσουμε (εξ ιδίων). Τελευταίος σταθμός μας – και εξαιρετικά ενδιαφέρων το πρώην εγκαταλειμμένο χωριό και πλέον πολυσύχναστος τουριστικός προορισμός, ο Παλαιός Άγιος Παντελεήμονας .Πέτρινα, καλαίσθητα κτίσματα, απίστευτη θέα (ιδιαίτερα με το ηλιοβασίλεμα), του όγκου του Ολύμπου, του Αιγαίου να σκοτεινιάζει και του ηλεκτροφωτισμένου Μακεδονικού Κάμπου. Το καλύτερο τοπίο στην καλύτερη ώρα του.
Επιστροφή στον Βόλο, νωρίς το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
1.Υπερπολυτελές λεωφορείο (κατασκευής του 2009) σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
2.Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ,σε δίκλινα δωμάτια.
3.Ένα πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ.
4.Δείπνο στο ξενοδοχείο σε μπουφέ
5.Ζωντανή μουσική
6.Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης.
7.Αρχηγό του γραφείου μας.

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ/ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 70 €
ΠΑΙΔΙ (Σε τρίκλινο δωμάτιο ) : 40 €
ΚΑΤΩ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ (χωρίς κρεβάτι) : ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : + 20€
ΕΝΗΛΙΚΑΣ (ως 3ο άτομο) : 55 €

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha