ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ Ημέρες Tιμή: 198€

ΔΡΑΜΑ -ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ-ΜΠΑΝΣΚΟ

XIONOΔΡΟΜΙΚΟ ΦΑΛΑΚΡΟ” – ΑΓΓΙΤΗΣ

 

 

 

 

ΤΡΙΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΒΟΛΟΣ – ΔΡΑΜΑ (ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ)

Συγκέντρωση στις 07:00 π,μ, στο Δημαρχείο κι  αναχώρηση για την Δράμα . Μετά από μία ενδιάμεση στάση στον Κορινό, άφιξη στην Δράμα όπου βρίσκεται  το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας κι ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στο μαγικό χωριό της Ονειρούπολης

Στον χώρο της Ονειρούπολης, εκτός από τη συμμετοχή στις δράσεις που διατίθενται, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν παραδοσιακά γλυκά και φαγητά του τόπου και να αγοράσουν ενθύμια από του πάγκους που τοποθετούνται από μικροπωλητές. Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : ΔΡΑΜΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ – ΔΡΑΜΑ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο Μπανσκο . Η πόλη είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο υπαιθριο παζάρι, καφέ στα υπαίθρια μαγαζιά και φαγητό στις γραφικές  ταβέρνες με τοπικές λιχουδιές  . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ – ΑΓΓΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ – ΒΟΛΟΣ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού ,ένα από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Καλύπτει μια έκταση 600 τετραγωνικών χιλιομέτρων με τις κεντρικές εγκαταστάσεις του να βρίσκονται στο οροπέδιο του Αγίου Πνεύματος σε υψόμετρο 1720 μέτρων και το τελευταίο σαλέ του να προσφέρει μια μοναδική θέα από υψόμετρο 2110 μέτρων.Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα.

Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο Αγγίτη  (είσοδος προαιρετική) όπου θα έχουμε τη δυνατότητα  ν΄απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα (έξοδα ατομικά ) στις ταβέρνες της γύρω  περιοχής Το απομεσήμερο αναχώρηση για Βόλο όπου θα φθάσουμε το βράδυ μετά από μία στάση για καφέ.

.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 198,00 ευρώ/άτομο

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις με λεωφορείο ως το αναλυτικό προγραμμα
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΚΟΥΡΟΣ 4* στην Δράμα
  • Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
  • Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιον στο ξενοδοχείο μας με συνοδεία ζωντανής μουσικής
  • Ένα δείπνο ανήμερα Πρωτοχρονιά
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Τον δημοτικό φόρο
  • Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha