ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ

3 Ημέρες Tιμή: 175€

ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ
3ημ. ΕΚΔΡΟΜΗ
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ (Ι.Μ. ΤΣΟΥΚΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ)
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ (ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ (H/L LUX EPIRUS PALACE

04 – 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/01 : ΒΟΛΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΚΚΟΡΗ –ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ- ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 6:30π.μ. Μετά από μία ενδιάμεση στάση στην Καλαμπάκα , συνεχίζουμε με προορισμό τα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ .Θα επισκεφθούμε το φημισμένο Ζαγοροχώρι , το Τσεπέλοβο, σε ύψος 1.100 μ. Στη διαδρομή θα σταματήσουμε στο επιβλητικό πέτρινο γεφύρι του Κόκκορη, ένα από τα μεγαλύτερα της περιοχής. Το Τσεπέλοβο είναι το μεγαλύτερο χωριό του Ζαγορίου. Θα πάρουμε τον καφέ μας στην πανέμορφη πλατεία του χωριού, όπου είναι η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, με ωραίες τοιχογραφίες από το 1786. Παραδοσιακό, πετρόκτιστο κτίσματα. Στη συνέχεια θα πάμε σε ένα άλλο γνωστό χωριό, στο Μονοδένδρι, πατρίδα των αδελφών Ριζάρη . Εκεί, στο χείλος της Χαράδρας του Βίκου χτίστηκε το 1413 η Μονή της Αγίας Παρασκευής. Η θέα προς την χαράδρα είναι φανταστική. Θα δούμε και το Πέτρινο Δάσος. Αφού πάρουμε τον απογευματινό καφέ μας, θα καταλήξουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05/01 : Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ) – ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Μετά από ένα πλούσιο πρόγευμα, αναχωρούμε για επίσκεψη στην Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑ , μία εντυπωσιακή Ι. Μονή σε ένα υπέροχο τοπίο, δίπλα στο φαράγγι του Άραχθου. Μεγάλη η συμβολή του κατά την Τουρκοκρατία. Συνεχίζουμε για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης « Θεόδωρος Θ.Παπαγιάννης», στο χωριό των Τζουμέρκων , το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Θα θαυμάσουμε το τοπίο. Παραδοσιακό ( προαιρετικό) γεύμα. Μετά το μεσημέρι επιστροφή στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο το ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα βόλτα στην όχθη της Παμβώτιδας λίμνης. Το βράδυ δείπνο στο πολυτελές ξενοδοχείο μας.. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01 : ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΒΟΛΟΣ
Πλούσιο πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στην Λίμνη Παμβώτιδα. Θα παρακολουθήσουμε την τελετή Αγιασμού των υδάτων. Βόλτα, καφέ και γεύμα στα παραλίμνια μαγαζιά. Μπορείτε να επισκεφθείτε το νησάκι της Παμβώτιδας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης των Ιωαννίνων αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Γεύμα. Αναχώρηση με προορισμό το Μέτσοβο, με την υπέροχη πλατεία, την εξαιρετική θέα και τα ξεχωριστά τοπικά εδέσματα. Διέλευση για τον κάθε διερχόμενο τουυρίστα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Συνεχίζουμε για τον Βόλο όπου θα φθάσουμε το βράδυ μετά από μία σύντομη στάση.

Περιλαμβάνει :
1.Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές λεωφορείο.
2.Δύο διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο EPIRUS PALACE, στα Ιωάννινα.
3.Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
4.Δύο δείπνα στο πολυτελές ξενοδοχείο μας.
5.Συνοδός του γραφείου.
6.Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
7.Φ.Π.Α.
8.Τοπικός Έλληνας ξεναγός στην Βόρεια Ήπειρο.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο : 175 €
Μονόκλινο : + 30 €
3ο άτομο – παιδί : 98 €

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha