ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ : ΣΟΦΙΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

4 Ημέρες Tιμή: 200€

4ήμερη εκδρομή
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΣΟΦΙΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ
23 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΒΟΛΟ – ΣΟΦΙΑ
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας κι αναχώρηση στις 06:00 π.μ. για τα σύνορα Προμαχώνα.
Κάνοντας μία σύντομη στάση στα αφορολόγητα συνεχίζουμε για Σόφια.
Φθάνοντας, μετά από το γεύμα μας στο ξενοδοχείο μας , ξεκινάμε την περιήγηση μας στη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. “Μεγαλώνει αλλά ποτέ δεν Γερνάει” είναι το μότο της πόλης, που από το 1879 είναι η πρωτεύουσα. Το κέντρο της Σόφιας είναι ένα εκλεκτικό μείγμα αρχιτεκτονικών στυλ, που αντιπροσωπεύονται από ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, τα οποία άφησαν στο πέρασμα τους οι Θράκες, οι Ρωμαίοι, οι Βυζαντινοί, οι Σλάβοι και οι Τούρκοι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.
ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΣΟΦΙΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα κι αναχώρηση για την ξενάγησή μας.Θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Χτίστηκε προς τιμή των Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν, όταν το 1878 ο Ρωσικός στρατός ελευθέρωσε την Βουλγαρία από την Οθωμανική κυριαρχία και θεωρείται ως η καρδιά της πόλης. Η εκκλησία ονομάστηκε από τον Αλέξανδρο Νέφσκι, ο οποίος πιστεύεται πως έσωσε την Ρωσία το 1240 από τα Σουηδικά στρατεύματα και την εποχή εκείνη τον θεωρούσαν προστάτη άγιο της οικογένειας του τσάρου. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΣΟΦΙΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
Πρόγευμα κι αναχώρηση για το Μπόροβετς, ένα από τα πιο διάσημα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης. Το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο σας προσκαλεί για να σας μυήσει στα μυστικά του σκι αλλά και της απόλυτης χαλάρωσης σ’ ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο!
Η διαδρομή μέχρι τον προορισμό μας είναι εξαιρετικού φυσικού κάλλους. Αν πάρουμε τον καφέ μας στο ξενοδοχείο Ριλλα , η θέα προς το χιονοδρομικό κέντρο είναι εξαιρετική. Παραδοσιακά τουριστικά καταστήματα, ταβέρνες με εξαιρετικούς μεζέδες , άμαξες που κάνουν τον γύρο του οικισμού, αναβατόρια που μας ανεβάζουν για βόλτα μέχρι τα 2.500 μ. ύψος , συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο, αντάξιο της μέρας που θα το επισκεφθούμε. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (εξ ιδίων). Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την Σόφια. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα κι ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της πόλης .Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εμπορικά καταστήματα ή να πιείτε τον καφέ σας στη λεωφόρο Βίτοσα. Το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας μια στάση στο Σαντάνσκι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα (έξοδα ατομικά) και ψώνια. Άφιξη, το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :200,00 ευρώ/άτομο
Επιβάρυνση μονόκλινου : 100,00 ευρώ
Παιδιά έως 12 χρονων (σε δωμάτιο με 2 ενήλικες ) ….140,00 ευρώ

Περιλαμβάνονται:
•Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο καθ΄ολη τη διάρκεια της εκδρομής
•Τρεις (3) στο ξενοδοχείο RAMADA ( ex PRINCESS) 4 *
•Τρία (3) πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
•Τρία (3) δείπνα
•Δωρεάν χρήση της εσωτερικής πισίνας
•Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
•Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου
•Ασφάλεια αστικής ευθύνης / επαγγελματικής ευθύνης

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha