2ΗΜ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ

2 Ημέρες Tιμή: 58€

ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ (Ελληνικές Σεϋχέλλες) – ΑΙΔΗΨΟΣ – ΠΕΥΚΙ –

 Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ –  ΩΡΕΟΙ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

27-28 Ιουλίου 2019

Σάββατο 27/7 : Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 8.00 π.μ. Άφιξη στην Γλύφα. Με το φέρρυ – μπώουτ περνάμε στον Αγιόκαμπο. Προορισμός μας το φημισμένο ΠΕΥΚΙ με την απέραντη παραλία του. Χρόνος για καφέ και κολύμπι. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο γραφικό λιμάνι των ΩΡΕΩΝ. Κωμόπολη γνωστή από την αρχαιότητα. Με πάρα πολλά αρχαιολογικά ευρήματα. Δεσπόζει στον ομώνυμο δίαυλο, τον Δίαυλο των Ωρεών.

Αφού γευματίσουμε θαλασσινούς μεζέδες, θ’ αναχωρήσουμε για την ΑΙΔΗΨΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στο κέντρο της Αιδηψού, δίπλα στις θερμές πηγές. Θα έχουμε τη δυνατότητα για κολύμπι. Ξεκούραση, βόλτα στην όμορφη λουτρόπολη, (προαιρετικό) δείπνο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 28/7 : Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την Ι.Μ. Όσιου Δαυίδ. Σ’ ένα υπέροχο ορεινό τοπίο, θα επισκεφθούμε την Ι. Μονή σε ώρα λειτουργίας.

Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς τις… Ελληνικές Σεϋχέλλες, τα Λιχαδονήσια. Θα κάνουμε την μίνι κρουαζιέρα μας  ανάμεσα στις κατάφυτες νησίδες, θα κολυμπήσουμε και θα πάρουμε το γεύμα μας στον παρακείμενο αλιευτικό οικισμό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Νωρίς το απόγευμα με το πλοίο θα περάσουμε στην Γλύφα. Τον απογευματινό καφέ μας θα τον πάρουμε στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, πριν καταλήξουμε, νωρίς το βράδυ στο Βόλο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  2. Το φέρρυ – μπόουτ Γλύφα – Αγιόκαμπο – Γλύφα
  3. Μια διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αιδηψό σε δίκλινα δωμάτια.
  4. Ένα πρόγευμα σε μπουφέ.
  5. Αρχηγό του γραφείου
  6. Φ.Π.Α
  7. Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Το πλοιάριο που θα κάνει την μίνι κρουαζιέρα – περίπλου των Λιχαδονησίων, (προαιρετικό) 7€/ άτομο.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha