3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΧΡΙΔΑ-ΑΛΠΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΝΤΕΜΠΑΡ

3 Ημέρες Tιμή: 140€

ΟΧΡΙΔΑ -ΑΛΠΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΝΤΕΜΠΑΡ

         Ι.Μ.ΜΠΙΓΚΟΡΣΚΙ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ

                      Ι.Μ. ΝΑΟΥΜ- ΜΠΙΤΟΛΑ

                                 

 

Παρασκευή   6 Δεκεμβρίου:  ΒΟΛΟΣ-ΟΧΡΙΔΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΠΟΛΗΣ          Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 06:00 πμ. για τα  σύνορα. Μετά από μία ενδιάμεση στάση , στα σύνορα θα γίνουν οι νόμιμες διατυπώσεις και έλεγχοι  και θα συνεχίσουμε για την Οχρίδα. Μετά το γεύμα , θα κάνουμε μία ξενάγηση για να γνωρίσουμε την Παλιά Πόλη . Απογευματινή ξεκούραση , θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα κάνουμε μία βόλτα στη νυχτερινή Οχρίδα.                                                                                  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου:  ΛΙΜΝΗ ΝΤΕΜΠΑΡ – Ι.Μ. ΜΠΙΓΚΟΡΣΚΙ-ΣΤΡΟΥΓΚΑ                                                                                                                      Μετά το πρόγευμα θα κάνουμε μία πανέμορφη εκδρομή σε ένα έξοχο Αλπικό τοπίο. Ακολουθώντας τον ποταμό Ντρημ και   διασχίζοντας ένα προστατευόμενο  Εθνικό Δασικό πάρκο, θα φτάσουμε στη Λίμνη Ντεμπάρ η οποία περιβάλλεται από χωριά και κωμοπόλεις των οποίων οι εξέχοντες  μιναρέδες δίνουν ένα χρώμα Ανατολής . Στο μοναστήρι Μπιγκόρσκι (του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου) θα εντυπωσιαστούμε από το μέγεθος, την έξοχη αρχιτεκτονική του, τις αγιογραφίες , το ξυλόγλυπτο τέμπλο κ.λπ. στοιχεία που καθιστούν την Μονή ως  την σημαντικότερη στο Fyrom και μία από τις πλέον εντυπωσιακές στα Βαλκάνια. Το μεσημέρι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα μεταβούμε στην όμορφη παραλίμνια  πόλη Στρούγκα για καφέ. Το βράδυ δείπνο και βόλτα στην πόλη.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου: Ι.Μ. ΝΑΟΥΜ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΒΟΛΟΣ                                                Μετά το πρόγευμα θα επισκεφτούμε την Ι.Μ.  του Οσίου Ναούμ. Εντυπωσιακός ο Ναός όσο και  ο περιβάλλων χώρος. Θα αναχωρήσουμε για τον τελευταίο σταθμό μας , το Μοναστήρι (ΜΠΙΤΟΛΑ) .Αφού ξεναγηθούμε στο κέντρο της πόλης & γευματίσουμε , θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής .Μετά τις συνοριακές διατυπώσεις και μία ενδιάμεση στάση, το βράδυ θα φτάσουμε  στο Βόλο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

–Tις μεταφορές με πούλμαν καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής                                                          –Ξεναγήσεις-περιηγήσειςς σύμφωνα με το πρόγραμμα                                                                 – Την εκδρομή στο Μπιγκόρσκι                                                                                                        –Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BELVEDERE HOTEL   4 αστέρων                             –Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.                                                                                          –Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο.                                                                                                         –Ελληνόφωνος  ξεναγός.                                                                                                                                       – Αρχηγός του γραφείου.                                                                                                              – ΦΠΑ                                                                                                                                          – Την μεταφορά με mini bus στην Ι.Μ. Μπιγκόρσκι.

 

Τιμή / άτομο 140€                                                                                                         Διαφορά μονόκλινου  : 25 €

 

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha