3ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ

3 Ημέρες Tιμή: 200€

27-29/10 3ήμερο στην ΗΡΩΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ
ΚΑΛΠΑΚΙ – εκει που ειπώθηκε το ΟΧΙ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ
ΚΟΝΙΤΣΑ –ΚΑΛΠΑΚΙ-ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ-ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ)- Ι.Μ. ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ-Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ
HOTEL : GRAND SERAI

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΒΟΛΟΣ-Ι.Μ. ΤΣΟΥΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο κι αναχώρηση στις 7:00 πμ. Μετά από μία ενδιάμεση στάση και πριν τα Γιάννενα, στρίβουμε για τα Τζουμέρκα. Επίσκεψη στην Ι.Μ ΤΣΟΥΚΑ, μια εντυπωσιακή Μονή σε ένα υπέροχο τοπίο και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης», καθώς και στο χωριό των Τζουμέρκων, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ένας καφές και θα θαυμάσουμε το τοπίο. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση και γεύμα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα βόλτα στην όχθη της Παμβώτιδας λίμνης ή και επίσκεψη στο γραφικό νησάκι του Αλή Πασά. Ελεύθερο βράδυ στην όχθη της λίμνης. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΚΑΛΠΑΚΙ– ΚΟΝΙΤΣΑ -ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ –ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Πρόγευμα σε μπουφέ.Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα χωριά του Ζαγορίου.Ο ορεινός όγκος της Ηπείρου, ένα φυσικό μεγαλείο θα απλωθεί μπροστά μας επιβλητικό. Πρώτη στάση στο ηρωικό Καλπάκι, όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο, θα ενημερωθούμε με προβολή σλάιντς για την βαριά ιστορία της περιοχής, στο ΟΧΙ του 1940 και θα θαυμάσουμε τα μοναδικά πολεμικά εκθέματα. Η επίσκεψή μας θα έχει επετειακό χαρακτήρα . Αναχώρηση για το μοναστήρι της Μολυβδοσκέπαστης που διατηρεί τη φρουριακή του όψη. Προσκύνημα κι αναχώρηση για την Κόνιτσα. Επίσκεψη στο φημισμένο γεφύρι της .Γεύμα. Συνεχίζουμε για το γεφύρι της Κλειδωνιάς ή του Βοϊδομάτη, όπως είναι γνωστό. Είναι ένα μονότοξο πέτρινο γεφύρι, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Κλειδωνιά της περιοχής Κόνιτσας, στον Βοϊδομάτη ποταμό, εκεί που τελειώνει η χαράδρα του Βίκου. Από εκεί στην αμφιθεατρική Κόνιτσα, η οποία σκαρφαλωμένη στην πλαγιά του λόφου κάτω από το βουνό Τραπεζίτσα και δίπλα στον Αώο ποταμό με το επιβλητικό τοξοτό γεφύρι. Στη συνέχεια ανηφορίζουμε στο Ζαγόρι (Μονοδένδρι) για να θαυμάσουμε τη χαράδρα του Βίκου.
Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΒΟΛΟΣ
Πλούσιο πρόγευμα κι ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Νησί του Αλή Πασά, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης των Ιωαννίνων,αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Στο νησάκι υπάρχουν οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εδώ βρίσκεται το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά και τον θανάτωσαν.. Αναχώρηση με προορισμό το Μέτσοβο, με την υπέροχη πλατεία, την εξαιρετική θέα και τα ξεχωριστά τοπικά εδέσματα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ.
Συνεχίζουμε για Βόλο όπου θα φθάσουμε το βράδυ μετά από μία σύντομη στάση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
2. Δύο διανυκτερεύσεις στο GRAND SERAI & SPA RESORT (5* Deluxe) στα Γιάννενα, σε δίκλινα δωμάτια
3. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
4. Δύο πλούσια γεύματα (ή δείπνα) στο ξενοδοχείο μας.
5. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
6. 6. Αρχηγό του γραφείου
7. 7. Φ.Π.Α

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ : 200€/άτομο σε 2κλινο δωμάτιο

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha