3ημ. εκδρομή Στην ΣΚΥΡΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ

3 Ημέρες Tιμή: 130€

4-6 Σεπτεμβρίου , 2019

 

 

Τετάρτη 4/09 : Βόλος – Κύμη – Σκύρος (Λιναριά – Αχερούνες – Ατσίτσα – Αγ. Παντελεήμονας)

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο και αναχώρηση στις 05:30 π.μ με προορισμό την Κύμη. Θα φθάσουμε μετά από ενδιάμεσες στάσεις, για να πάρουμε το πλοίο με προορισμό την Σκύρο. Αναχώρηση στις 12:00. Άφιξη στη ΛΙΝΑΡΙΑ . Γεύμα προαιρετικό στις ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Απογευματινή βόλτα στο βόρειο, καταπράσινο τμήμα του νησιού. Στάση στην ΑΤΣΙΤΣΑ, πανοραμική θέα από τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Βραδινή βόλτα στα καλντερίμια της ΧΩΡΑΣ, με τον γιορτινό διάκοσμο των γραφικών μαγαζιών της. Διανυκτέρευση

 

Πέμπτη 5/09: Περιήγηση στη Χώρα και στο Νότιο νησί

Μετά το πρόγευμα πανοραμική περιήγηση της Χώρας. Θα επισκεφθούμε την Ακρόπολη της Χώρας, την Ι.Μ. του Αγ. Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και Λαογραφικό Μουσείο (Φαλντάϊς). Πανοραμική η θέα όλου του νησιού. Κατάβαση μέχρι τη θάλασσα με τα πόδια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο..

Το απόγευμα  θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε το Νότιο τμήμα του Νησιού. Αχίλλι, Καλαμίτσα, πηγή Νύμφη (αναφέρεται στον Όμηρο). Επίσκεψη στον τάφο του Άγγλου ποιητή Ρούμπερτ Μπρούκ. Ενδιαφέρουσα περιγραφή όσων θα δούμε και όσων δεν είναι ορατά… Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Βραδινή βόλτα στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

 

 

Παρασκευή 6/09 : Ανεμόμυλος – Φάρμα αλόγων- Κύμη – Χαλκίδα

Πρόγευμα κι αναχώρηση με το λεωφορείο μας για ν΄απολαύσουμε έναν καφέ στον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ. Έναν παλιό μύλο-καφέ-μπαρ κολλημένο στα βράχια στο ακρογιάλι, με αγνάντιο το Αιγαίο και την Χώρα στο επιβλητικό ύψος της. Επίσκεψη το κέντρο προστασίας των Πόνυ.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για  την αναχώρηση μας  με προορισμό το λιμάνι. Αναχώρηση στις 16:00 μ.μ με το πλοίο  για την Κύμη. Στάση  για καφέ στην πανέμορφη Χαλκίδα. Άφιξη στον Βόλο αργά το βράδυ.

 

 

 

 

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ :

130 €  σε δίκλινο δωμάτιο

3ο άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο : 100 € 

3ο άτομο – παιδί σε τρίκλινο δωμάτιο : 90 € 

Μονόκλινο : 150 € 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  2. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια : Κύμη – Σκύρο &  Σκύρο – Κύμη
  3. Δύο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές (το καλύτερο στο νησί) ξενοδοχείο SKIROS PALACE σε δίκλινα δωμάτια.
  4. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέδες.
  5. Δύο πλούσια δείπνα σε μπουφέ (με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, αναψυκτικά, μπύρα)
  6. Αρχηγό του γραφείου.
  7. Τοπικό ξεναγό – Την καλύτερη του είδους-!
  8. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  9. Φ.Π.Α

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha