3ΗΜ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

3 Ημέρες Tιμή: 150€

ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ (ΝΥΔΡΙ) – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΑΡΧΑΙΑ ΝΙΚΟΠΟΛΗ –

ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΔΩΔΩΝΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

6- 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/9 : ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΔΩΔΩΝΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 6.30 πμ. Μετά από μία ενδιάμεση στάση , πρώτος προορισμός μας είναι το χωριό ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, στις παρυφές των Τζουμέρκων, όπου και το καταπληκτικό Μουσείο του γλύπτη και ζωγράφου Θανάση Παπαγιάννη – ίσως το πλέον ενδιαφέρον Μουσείο στη μη αστική Ελλάδα- . Σε όλο το χωριό είναι διάσπαρτα έργα Tέχνης. Μετά από ένα σύντομο γεύμα συνεχίζουμε για το αρχαίο θέατρο της ΔΩΔΩΝΗΣ. Θα επισκεφθούμε και το ομώνυμο μουσείο.

Αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στον προορισμό  μας : την γραφική πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Οι μεθυστικές οσμές της καραβίδας, της σαρδέλας και άλλων θαλασσινών εδεσμάτων μας παραπέμπουν σε μια υπέροχη πόλη με εξαιρετικές ταβέρνες διάσπαρτες στα γραφικά καλντερίμια της.

Mε την άφιξή μας , θα τακτοποιηθούμε στο πολυτελές ξενοδοχείο ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ, θα ξεκουραστούμε, θα γευματίσουμε και το βράδυ και θα απολαύσουμε τη βόλτα μας δίπλα στον Αμβρακικό κόλπο, στην παραλία της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/9 : ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΛΕΥΚΑΔΑ (ΝΥΔΡΙ) – ΠΡΕΒΕΖΑ

Μετά το πρόγευμα, θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη , γνωστή πόλη της αρχαιότητας, την ΝΙΚΟΠΟΛΗ. Ο αρχαιολογικός χώρος εκτείνεται σε 20 στρέμματα περίπου, το Μουσείο περιλαμβάνει εξαιρετική συλλογή από γλυπτά, από κτερίσματα του νεκροταφείου της Νικόπολης και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία των δύο πολιτισμών : του ελληνιστικού και του ρωμαϊκού. Η Νικόπολη έγινε γνωστή από τους δύο αυτοκράτορες Οκταβιανό και Τιβέριο.

Στη συνέχεια, θα πάμε σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας και ιδιαίτερα σε ένα από τα πιο φημισμένα θέρετρα :  στο ΝΥΔΡΙ, στη ΛΕΥΚΑΔΑ. Θα έχουμε τη δυνατότητα για κολύμπι, μία μικρή κρουαζιέρα στο Σκορπιό και το Μεγανήσι  (προαιρετικώς) και γεύμα ( προαιρετικό). Το απομεσήμερο θα πάρουμε τον καφέ μας στην πόλη της Λευκάδας με την μοναδική λιμνοθάλασσα που φιλοξενεί σπάνια είδη πτηνών. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, δείπνο και στη συνέχεια βραδινή βόλτα στην παραλία της Πρέβεζας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9 : ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΑΡΓΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΒΟΛΟΣ

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε με προορισμό μια περιοχή εξαίρετου φυσικού κάλλους, όπου είναι οι πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ ποταμού, γνωστού από την αρχαιότητα ως πέρασμα των ψυχών στον Άδη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το αρχαιότερο ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ της αρχαιότητας.

Το μεσημέρι, θα σταματήσουμε σε ένα από τα ωραιότερα τουριστικά θέρετρα, την Πάργα. Βόλτα, κολύμπι, γεύμα. Στη συνέχεια, λίγο πριν ολοκληρώσουμε το οδοιπορικό μας, ως τελευταία στάση μας θα είναι η λίμνη Παμβώτιδα των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Στο Βόλο θα φτάσουμε αργά το βράδυ, μετά από μία επιπλέον σύντομη στάση.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής  σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
  2. Δύο διανυκτερεύσεις στο MARGARONA HOTEL στη Πρέβεζα, σε δίκλινα δωμάτια
  3. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
  4. Δύο πλούσια γεύματα στο ξενοδοχείο μας
  5. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  6. Φ.Π.Α
  7. Αρχηγό του γραφείου
  8. Φόρος του ξενοδοχείου

 

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ : H/L MARGARONA     :  150€ σε δίκλινο

Επιβάρυνση σε μονόκλινο :  + 60€   /       3ο άτομο σε τρίκλινο : 125€

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha