30 Ιουνίου Ημερήσια Κρουαζιέρα Μamma mia

1 Ημέρες Tιμή: 35€

Mamma mia (Σκόπελος) – Σκιάθος – (Άη Γιάννης – Καστάνη – Έλιος)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Συγκέντρωση στην ανατολική πλευρά της κεντρικής επιβατικής προβλήτας, στο λιμάνι του Βόλου. Αναχώρηση στις 08:00 π.μ. Κατά τον πλού  μας , θα  έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Δυτικό και  Νότιο Πήλιο με τα περίφημα χωριά του, το Τρίκερι και το νησί της  Αγίας Κυριακής. Θα διανύσουμε όλες τις νοτιοανατολικές ακτές του Πηλίου με κατεύθυνση προς τη Σκόπελο που είναι το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα. Εδώ, όπου το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη μας στάση  στο παγκοσμίως γνωστό βράχο – νησίδα με το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην κορυφή. Εκεί έγινε ο κινηματογραφικός γάμος του ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ . Θα τον φωτογραφίσουμε αλλά δεν θ΄ανεβούμε τα 100 σκαλοπάτια του , καθότι δεν υπάρχει μώλος πρόσδεσης του πλοίου . Δεύτερη στάση για μπάνιο  στην όμορφη παραλία της Καστάνης. Το όμορφο, πεντακάθαρο και γαλάζιο της νερό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμετοχή της στην ταινία και με θέα στο νησάκι της Δασιάς. Μπορείτε να κολυμπήσετε στα δροσερά νερά της, εξερευνώντας τις μικρές σπηλιές που υπάρχουν ανάμεσα στα βράχια. Μετά από το κολύμπι μπορείτε να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε στο οργανωμένο beach bar με τους πολλούς διαμορφωμένους χώρους που προσφέρει στον επισκέπτη.  

Συνεχίζουμε για την παραλία Έλιος  όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα. Επόμενος προορισμός μας το νησί της Σκιάθου όπου θα έχουμε χρόνο για ν΄ απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ.

Το απόγευμα αναχωρούμε για το λιμάνι του Βόλου , όπου θα φθάσουμε αργά το βράδυ.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η σειρά των προορισμών μπορεί ν αλλάξει , αν το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες (προέχει η ασφάλεια)

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha