4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

4 Ημέρες Tιμή: 185€

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
27-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΒΟΛΟ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ : ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για τη Κέρκυρα . Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην Ηγουμενίτσα , επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το νησί των Φαιάκων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στο γραφικό και κοσμοπολίτικο Κανόνι, το οποίο προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με τη Μονή Βλαχερνών του 17ου αιώνα. Μπορείτε να κατεβείτε από το μονοπάτι που υπάρχει. Το Ποντικονήσι είναι το πλέον ξακουστό από τα αξιοθέατα στη Κέρκυρα, με το μοναστήρι του Παντοκράτορα όπου μπορείτε να επισκεφθείτε με τα βαρκάκια που πραγματοποιούν πολλά και τακτικά δρομολόγια . Ελεύθερος χρόνος .Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ :ΚΕΡΚΥΡΑ : ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ
Πρωινό. Αναχώρηση με το λεωφορείο μας για την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την Πλατεία Λιστόν, το παλιό Φρούριο. Βόλτα στην πόλη. Προσκύνημα στον πολιούχο της πόλης, τον Άγιο Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για το Γαστούρι όπου θα επισκεφτούμε το Αχίλλειο, το μεγαλοπρεπές παλάτι της θλιμμένης αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ (Σίσσυ) , με τους πλούσιους κήπους, τα εντυπωσιακά εκθέματα και τη θαυμάσια θέα. Τέλος βόλτα και ελεύθερος χρόνος στις Γραφικές Μπενίτσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι . Γεύμα . Το απόγευμα μεταφορά στην πόλη . Ελεύθερος χρόνος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο . Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 OΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΡΟΔΑ – ΣΙΔΑΡΙ
Πρωινό και αναχώρηση για το Βόρειο τμήμα του νησιού. Περνώντας από το εργαστήριο του KOUM KOUAT φτάνουμε στην Παλαιοκαστρίτσα . Στην κορυφή πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε μια βαρκάδα στις σπηλιές ή μια βόλτα με το πλοίο με τον γυάλινο θόλο για να θαυμάσετε το θαλάσσιο βυθό της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, μέσω μιας μοναδικής παραθαλάσσιας διαδρομής και περνώντας από το Νησάκι Κασσιόπης, Ρόδας, και Σιδάρι. Γεύμα στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μεταφορά στην πόλη . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο . Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΚΕΡΚΥΡΑ- ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΒΟΛΟΣ
Πρωινό και προσκύνημα στον ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Στην συνέχεια μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο φεριμπότ και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Έπειτα επίσκεψη στα Γιάννενα και στο γραφικό νησάκι της λίμνης. Συνεχίζουμε και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ άφιξη το βράδυ στον Βόλο.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 185,00 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ
Επιβάρυνση μονόκλινου : 70,00 ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
•Μεταφορές , περιηγήσεις με λεωφορείο καθ΄ολη την διάρκεια της εκδρομής.
•Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
•Τρεις (3) διαν/σεις στο ξενοδοχείο IONIAN PARK 4*στα Γουβιά
•Πλήρης διατροφή (Πρωινό – μεσημεριανό – Βραδινό , ποτά κι αναψυκτικά)
•Αρχηγό του γραφείου μας
•Ασφάλεια αστικής ευθύνης
•Φ.Π.Α

Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2421031059-31060, επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αντωνοπούλου 3 (μεταξύ Ιάσονος & Αργοναυτών) ή στείλτε μας e-mail στο vistravel@otenet.gr & info@vistravel.gr

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Eνήλικες
Παιδιά
Βρέφη

captcha