ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Μέσω του γραφείου μας κανονίστε τις πιο αξέχαστες διακοπές! Προς όλους τους προορισμούς του εξωτερικού και εσωτερικού. Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για οικονομικές, άνετες και ευχάριστες διακοπές.

 

ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (Visvikis Nikos/Vis Travel)– Τουρισμός & Ναυτιλία

Απόφοιτος Ανώτατης Εμπορικής Σχολής (ΑΣΟΕΕ), πτυχιούχος Master στις Θαλάσσιες Μεταφορές στο Πανεπιστήμιο SUNY της Ν. Υόρκης.
Με πρωτοβουλίες του ο Βόλος συνδέθηκε ακτοπλοϊκά με την Μυτιλήνη, την Λήμνο, τις Κυκλάδες (Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη) και την Κρήτη. (Η προϊούσα οικονομική κρίση ήταν η αιτία διακοπής των δρομολογίων).

Είναι ο κεντρικός πράκτορας του F/B ΠΡΩΤΕΥΣ (Βόλο – Σποράδες), που επέφερε μείωση των εισιτηρίων για τις Βόρειες Σποράδες.

– Επί 15 χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Βόλου (1995 – 2009).

– Επί 15 χρόνια (2000-2014) μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ΗΑΤΤΑ)  .

– Επί 5 χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΟΝΠΕ)

– Συνεργάτης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σε θέματα Ακτοπλοΐας.

– Ιδρυτής του Ελληνοαμερικανικού Συλλόγου ‘ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ’

Με παρεμβάσεις του στο Λιμενικό Ταμείο Βόλου (ΟΛΒ σήμερα) συνετέλεσε στη λειτουργική αναμόρφωση της κεντρικής επιβατικής προβλήτας (parking, αγκυροβολία πλοίων, κυκλοφορία κλπ).

Επί σειρά ετών (μέχρι και την έναρξη της οικονομικής κρίσης), ήταν ίσως ο σημαντικότερος tour operator στον τουρισμό κινήτρων των υπάλληλων βιομηχανιών της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Διακίνησε Groups 200-1000 ατόμων σε προορισμούς του εσωτερικού και εξωτερικού (Βιομηχανίες όπως ΑΓΕΤ, ΙΜΑΣ, Coca Cola, ΜΕΤΚΑ κ.α.).

 

ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ– ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ: ΘΑΛΑΣΣΙΑ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ) ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.

– Οι τουρίστες της Μικράς Ασίας θα ωφελήσουν τον τουρισμό του Βόλου, όπως και την εμπορική αγορά του.

– Η γραμμή αυτή θα συνδέει εμπορικά την Ευρώπη με την Νότιο και Κεντρική Ασία.
Τουριστικά την Μικρά Ασία και την Κεντρική Ελλάδα.

– Έλληνες και Τούρκοι τουρίστες θα μετέχουν σε διήμερες κρουαζιέρες από την Σμύρνη και τον Βόλο αντίστοιχα.

– Θα μειωθούν οι αποστάσεις μεταξύ Μικράς Ασίας & Ελλάδος για τουρισμό και εμπορεύματα.

– Ο Βόλος θα ωφεληθεί από τους εύρρωστους οικονομικά Τούρκους της Μικράς Ασίας, όταν αυτοί θα χρησιμοποιούν την πόλη ως αφετηρία για τις εξορμήσεις τους σε Αθήνα, Δελφούς, Μετέωρα, Θεσσαλονίκη, Βεργίνα κτλ.