02-03/03

2 ΗΜ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΝΕΡΑΙΔΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΕΜΠΟΡΙΟ
Facebook
Twitter
Email

Σάββατο :  ΝΕΡΑΙΔΑ – ΕΜΠΟΡΙΟ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο. Αναχώρηση στις 07.00 π.μ. Πρώτη στάση στη Νεράιδα, με την πανοραμική θέα  του Αλιάκμονα ποταμού με την μεγάλη γέφυρα. Συνεχίζουμε για το ΕΜΠΟΡΙΟ. Εμβληματικός ο Ι.Ν. του Αγίου Μηνά. Σημείο αναφοράς της κωμόπολης των προσφύγων της Μικράς Ασίας. Αντίγραφο της Αγίας Σοφίας καθώς και του Πύργου του Γαλατά της Κωνσταντινούπολης. Συνεχίζουμε για το  Νυμφαίο,  στο οποίο βρίσκεται το κέντρο προστασίας  της καφέ αρκούδας,  «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ». Εμπειρία μοναδική (προαιρετική επίσκεψη) . Παραμονή στο Νυμφαίο για ν’ απολαύσουμε το γεύμα μας σ’ ένα μαγικό τοπίο με πέτρινα κτίσματα όμορφης αρχιτεκτονικής. Το Νυμφαίο θεωρείται πανελλήνιο πρότυπο ανάπτυξης χειμερινού τουρισμού. Συνεχίζουμε για την πόλη της Φλώρινας.  Άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο Φιλίππειον  και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας.  σε Προαιρετικό Δείπνο σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

Κυριακή : ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Αμφιθεατρικά χτισμένη στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μαυριώτισσας . Ελεύθερος χρόνος στην παραλία της λίμνης. Προαιρετικό γεύμα. Συνεχίζουμε για την ΣΙΑΤΙΣΤΑ. Εντυπωσιακή κωμόπολη. Ιστορικά αρχοντικά εξαιρετικής αρχιτεκτονικής. Αρχοντικό της Πούλκας, Λαογραφική Συλλογή, Ι.Ν Αγίας Παρασκευής. Tο απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Το βράδυ θα φτάσουμε στο Βόλο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Πολυτελές λεωφορείο καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Μία διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ στη Φλώρινα
  • Ένα πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Φόρος ξενοδοχείου

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 95 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ / ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 115 ΕΥΡΩ

3Ο ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 76 ΕΥΡΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν είναι εφικτή η ξενάγηση στις Πρέσπες καθότι η πρόσβαση μέσω Πισοδερίου είναι κομμένη  λόγω κατολίσθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές