28-29/5

2ΗΜ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ
ΑΘΗΝΑ
Ι.Ν ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΚΑΣΤΕΛΑ

Ι.Ν ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΚΑΣΤΕΛΑ
Facebook
Twitter
Email

Ι.Ν ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΚΑΣΤΕΛΑ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (28/5): Συγκέντρωση στο Πουρί κι αναχώρηση στις 7.00 πμ. Εκδρομείς από Ζαγορά και Βόλο θα επιβιβασθούν αντίστοιχα στο λεωφορείο σε συνεννόηση με τον/την συνοδό της εκδρομής. Μετά από (2) στάσεις, άφιξη στην Αθήνα. Ελεύθερος χρόνος στη Πλατεία Συντάγματος (βόλτα στον Εθνικό Κήπο, Κολωνάκι, Αιόλου, Ερμού κλπ). Πέρι τις 2.00 μμ άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση.

 Το απόγευμα βόλτα στο Πειραιά. Καφέ στη πανέμορφη, νησιώτικη Καστέλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο βράδυ. Διανυκτέρευση.

Κυριακή (29/5): Μετά το πρόγευμα, φεύγουμε από το ξενοδοχείο μας , με προορισμό τον ΙΝ των Αγίων Ισιδώρων  στο Λυκαβηττό. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Πανέμορφη η θέα όλης της Αθήνας και του Λεκανοπεδίου. Κατηφορίζουμε με το λεωφορείο μας προς το Ιστορικό Κέντρο: Θησείο, Μοναστηράκι, Γιουρουρούμ, Ψυρρή, Πλάκα. Χρόνος για καφέ , βόλτα, ψώνια φωτογραφίες, γεύμα κλπ. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για τον προορισμό μας μετά από ένα ευχάριστο διήμερο στα ωραιότερα μέρη της Αθήνας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής
  2. Μία διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο DORIAN INN (με roof garden, με θέα την Ακρόπολη),κεντρικό στην αρχή της οδού Πειραιώς, σε δίκλινα δωμάτια
  3. 3άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο 88€
  4. Ένα πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ
  5. Αρχηγό – Συνοδό
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  7. ΦΠΑ

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο: 95 ευρώ

Μονόκλινο + 30 ευρώ επιβάρυνση

3ο άτομο σε τρίκλινο 87 ευρώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές