16 – 17/10 και 13 – 14/11

(2ημ) ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ –ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ- ΕΔΕΣΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Σάββατο :   ΒΟΛΟΣ – ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ –  ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο & αναχώρηση 7:00 π.μ. Μετά από μία ενδιάμεση στάση, θα φθάσουμε στην Αρχαία Πέλλα, κοιτίδα του Μακεδονικού πολιτισμού, πρωτεύουσα του Μακεδονικού κράτους. Θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο. Η μεγίστη των ‘’εν Μακεδονία πόλεων’’ συγκλονίζει ακόμη και σήμερα τον επισκέπτη ! Η αγορά της πόλης, ήταν η μεγαλύτερη του αρχαίου κόσμου (70.000 τμ). Στους αρχαίους χρόνους η Πέλλα επικοινωνούσε με τη θάλασσα με μια πλωτή φαρδιά διώρυγα που κατέληγε σε μια λιμνοθάλασσα. Η ρυμοτομία της αρχαίας Πέλλας μοιάζει βγαλμένη από το μέλλον. Στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο εκτίθενται τα ψηφιδωτά δάπεδα με τις μυθολογικές παραστάσεις :  η αρπαγή της Ελένης, η Αμαζονομαχία, το κυνήγι ενός ελαφιού.

  Θα  φτάσουμε στα λουτρά ΠΟΖΑΡ για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Θα καταλήξουμε στα Δημοτικά Ιαματικά λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι στην πισίνα, στις γούρνες, στα Ρωμαϊκά λουτρά κ.λ.π. Προαιρετικό γεύμα. Ελεύθερο απόγευμα . Διανυκτέρευση.

Κυριακή :  ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ- ΠΑΛ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ:

Μετά  το πρόγευμα, θα πάμε στα Ιαματικά Λουτρά. Το μεσημέρι ,αναχωρούμε με προορισμό την  φημισμένη για τους καταρράκτες  της, ΕΔΕΣΣΑ.  Θα θαυμάσουμε τη μεγαλειώδη ομορφιά της Φύσης, με τους  θορυβώδεις καταρράκτες να καταρρέουν στο Μακεδονικό Κάμπο. Χρόνος για γεύμα.

  Τελευταίος σταθμός μας – και εξαιρετικά ενδιαφέρων – το  πρώην εγκαταλειμμένο χωριό και πλέον πολυσύχναστος τουριστικός προορισμός, ο Παλαιός Άγιος Παντελεήμονας .Πέτρινα, καλαίσθητα  κτίσματα, απίστευτη θέα    (ιδιαίτερα με το ηλιοβασίλεμα), του όγκου του Ολύμπου, του Αιγαίου να σκοτεινιάζει και του ηλεκτροφωτισμένου Μακεδονικού Κάμπου. Το καλύτερο τοπίο στην καλύτερη ώρα του. Επιστροφή στον Βόλο, νωρίς το βράδυ.  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  1. Υπερπολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
  2. Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ,σε δίκλινα δωμάτια, στο κέντρο των  Πόζαρ.
  3. Ένα πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ.
  4. Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  5. Αρχηγό του γραφείου μας.

* Δεν περιλαμβάνεται : Η είσοδος στο Μουσείο Αρχαίας Πέλλας

ΤΙΜΗ ανά ΑΤΟΜΟ σε ΔΙΚΛΙΝΟ               : 75 €

Παιδί 0-4 ετών ( χωρίς κρεβάτι)           : Δωρεάν

Παιδί 5 – 10 (Σε τρίκλινο δωμάτιο )       : 40 €

3ο Άτομο Ενήλικας                                 : 60 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                  : +20 €

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές

  ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ – ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΜΠΕΡΑΤΙ – ΤΙΡΑΝΑ – ΚΡΟΥΓΙΑ – ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΑΥΛΩΝΑ – ΤΑΦΟΣ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ – ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ – ΒΟΥΘΡΩΤΟΣ – ΛΕΙΒΑΔΙΑ
  Ημ/νίες: 28 – 31/10
Τιμή από: 220€