19 – 21/7

3 ΗΜ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΤΟΛΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ
Facebook
Twitter
Email

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7: Βόλος – Τολό – Ναύπλιο

        Συγκέντρωση στο Δημαρχείο και αναχώρηση στις 7.00 π.μ. Μετά από δύο ενδιάμεσες στάσεις, περί το μεσημέρι άφιξη στο Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του παραθαλάσσιου τουριστικού θέρετρου. Επίσης, βρίσκεται πάνω στην αμμουδιά προσόν για τους λουόμενους! Ελεύθερος χρόνος για (προαιρετικό) γεύμα στις παρακείμενες ταβέρνες. Ξεκούραση. Το απόγευμα αναχωρούμε για το πανέμορφο Ναύπλιο. Η ιστορική πρωτεύουσα της Νεότερης Ελλάδας. Η ιστορία της, η θέα προς το Μπούρτζι, τα καφέ και τα μεζεδοπωλεία της, την καθιστούν προορισμό επαναλαμβανόμενο. Αργά το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/7: Πόρτο Χέλι -Ύδρα – Σπέτσες

      Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε προς το υπέροχο Πόρτο – Χέλι. Προορισμός του διεθνούς, οικονομικού Jet Set. Για μας, αφετηρία της υπέροχης ημερήσιας προαιρετικής κρουαζιέρας μας. Παραπλέοντας τις αργολικές ακτές, φθάνουμε στην Ύδρα! Ιστορική, αισθητική και πανέμορφη χάρη στην δωρική μορφή των πετρόχτιστων σπιτιών της. Στον μικρό όρμο της, όλο το τουριστικό γίγνεσθαι! Τουριστικά σκάφη κάθε οικονομικού εύρους: μικρά σκάφη μέχρι μέγκαγιοτς. Η ημικυκλική παραλία προσφέρει όλα τα εδέσματα. Δυνατότητες για κολύμπι, επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο ( Ιστορικό Αρχείο ). Επόμενος προορισμός: ΣΠΕΤΣΕΣ. Εξίσου ιστορική Το Μουσείο της Μπουμπουλίνας υποδεικνύει τη συμμετοχή τους στον Αγώνα του ΄21. Πανέμορφη παραλία για κολύμπι. Γεύμα. Αργά το απόγευμα, άφιξη στο πανέμορφο, με τη μεγάλη παραλία τους, το Πόρτο Χέλι. Ελεύθερος χρόνος. (προαιρετικό δείπνο). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το βράδυ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/7: Επίδαυρο – Λουτρά Ωραίας Ελένης

       Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για το παγκοσμίως κορυφαίο θέατρο καθ’ όλη τη διαδρομή της Ιστορίας: την ΕΠΙΔΑΥΡΟ, Εκεί και το ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ. Επίσκεψη στους ιστορικούς χώρους. Επόμενη στάση το ΛΙΓΟΥΡΙΟ. Επίσκεψη στο Μουσείο Πετρωμάτων και καφέ στη πλατεία. Κολύμπι και (προαιρετικό) γεύμα στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Ήδη είμαστε στο δρόμο της επιστροφής. Μετά από μία ενδιάμεση στάση, τα Καμένα Βούρλα θα σταματήσουμε για καφέ και γαλακτομπούρεκο. Νωρίς το βράδυ θα φθάσουμε στο Βόλο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλο το πρόγραμμα σας
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ΦΛΟΙΣΒΟΣ σε δίκλινα δωμάτια
  • Δύο πλούσια προγεύματα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδό του γραφείου
  • Φόρους του ξενοδοχείου
  • ΦΠΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ:

  • Την κρουαζιέρα Ύδρα – Σπέτσες : 25Ε/άτομο

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ: 160 ΕΥΡΩ

3ο άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο: 140 ευρώ

3ο άτομο(παιδί 5-12 ετών): 100 ευρώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές