09-12/07

(4ημ) ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΔΙΡΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ
Facebook
Twitter
Email

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/7: Βόλος – Καλαμάτα  ( περιήγηση )

Συγκέντρωση στο περίβολο της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου και αναχώρηση στις 6.00 πμ. Μετά από τρείς ενδιάμεσες στάσεις, περί το μεσημέρι θα φτάσουμε στη Καλαμάτα. Γεύμα (εξ ιδίων) στη παραλία της πόλης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα κάνουμε τον γύρο της πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Ι.Ν των Αγίων Αποστόλων εκεί όπου οι Κολοκοτρώνης, Νικηταράς, Πετρόμπεης, Παπαφλέσσας κ.α ως απελευθερωτές της πόλης από τους Τούρκους τον Μάρτη του 21 συμμετείχαν στη πανηγυρική δοξολογία.

Στη συνέχεια θα προσκυνήσουμε στην Ι Μητρόπολη της Υπαπαντής του Χριστού. Θα περάσουμε από το Δημοτικό πάρκο των Σιδηροδρόμων. Θα δούμε το σήμα – κατατεθέν της Καλαμάτας, την << Μάνα – Ελιά της Καλαμάτας >>, ύψους 14μ. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για το δείπνο. Ελεύθερο βράδυ. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/7: Πύλος – Μεθώνη – Φοινικούντα

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την ιστορική Πύλο. Τεράστια η ιστορία της, η συμβολή της στην ελευθερία μας. Η νικηφόρος ναυμαχία στο Ναυαρίνο σήμαινε της απελευθέρωση την Ελλάδας από τους Τούρκους. Θα επισκεφθούμε το Νεόκαστρο που πλέον είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός πολυχώρος.

Συνεχίζουμε για τη Μεθώνη. Το κάστρο που θα επισκεφθούμε είναι ένα από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα. Ήταν το << πέρασμα >> των Δυτικών για τους Αγίους Τόπους. Αφού ξεναγηθούμε, θα καταλήξουμε στη παραλία της Φοινικούντας. Θα κολυμπήσουμε, θα γευματίσουμε και θα τελειώσει το οδοιπορικό μας στη Καλαμάτα. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 11/7: Σπήλαιο Διρού – Καρδαμύλη – Στούπα – Λιμένι

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τον Δυτικό Ταΰγετο. Πρώτη στάση μας το σπουδαιότερο Σπήλαιο στην Ελλάδα, το Σπηλαιο Διρού.  Η εξερεύνηση του γίνεται με βάρκες. Εντυπωσιακός ο διάκοσμος των σταλακτικών και σταλαγμιτών. ΠΡΟΣΟΧΗ για όσους έχουν προβλήματα βάδισης η καρδιολογικά.

Συνεχίζουμε για το φημισμένο Λιμένι με τα πετρόκτιστα σπίτια και τη γαλαζοπράσινη θάλασσα. Περνάμε από το Οίτιλο, το Καρβοστάσι στην Στούπα – την πιο φημισμένη παραλία της Νότιας Πελοποννήσου όπου θα κολυμπήσουμε και θα γευματίσουμε. Τελευταία στάση μας η Καρδαμύλη. Θα επισκεφθούμε της Παλιά – ιστορική – Καρδαμύλη.

Το οδοιπορικό μας τελειώνει αργά το απόγευμα στη Καλαμάτα. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/7: Καλαμάτα – Λουτρά Ωραίας Ελένης – Καμμένα Βούρλα

Πρόγευμα. Ελεύθερο πρωινό. Πριν το μεσημέρι αναχωρούμε για την επιστροφή. Στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης θα κάνουμε το μπάνιο μας και θα γευματίσουμε. Επόμενη στάση στα Καμμένα Βούρλα για τον απογευματινό καφέ μας. Νωρίς το βράδυ θα φτάσουμε στο Βόλο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Πολυτελές λεωφορείο καθ’όλο το πρόγραμμα σας
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο  GALAXY, σε δίκλινα δωμάτια
 • Τρία πλούσια προγεύματα
 • Τρία πλούσια δείπνα
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις
 • Αρχηγό – συνοδό εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Είσοδο σε μουσεία
 • Είσοδο στο Σπήλαιο Διρού
 • Ξαπλώστρες θαλάσσης
 • Φόρο διαμονής ( 2.5 € )
 • Ποτά – αναψυκτικά στα δείπνα

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ : 195 €

Μονόκλινο : + 65 €

3ο άτομο σε τρίκλινο : 165 €

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές