26 – 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ – Ι.Μ.ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ – ΜΟΛΥΒΟΣ – ΠΕΤΡΑ – Ι.Μ. ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΓΙΑΣΟΣ – ΠΛΩΜΑΡΙ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΘΕΟΦΙΛΟΣ – ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ -ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Facebook
Twitter
Email

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/8:   ΒΟΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΕΣΒΟΣ.

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 13:30. Μετά από τις απαιτούμενες στάσεις για ξεμούδιασμα, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της Λέσβου. Το ταξίδι μας θα είναι νυχτερινό.

ΤΡΙΤΗ 27/8:   ΜΥΤΗΛΗΝΗ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ – Ι.Μ.ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ

Άφιξη νωρίς το πρωί στην όμορφη Μυτιλήνη. Επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτη στάση στο κέντρο της πόλης για καφέ, πρωινό, χυμό ή απλά βόλτα στο εμπορικό της κέντρο. Προσκύνημα στον Άγιο Θεράποντα, για όσους το επιθυμούν. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για τον Μανταμάδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγ. Ταξιάρχη, που είναι ο πολιούχος του νησιού, και θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή του εικόνα. Αφού περιηγηθούμε και μάθουμε την ιστορία του, θα συνεχίσουμε για το μοναστήρι των Αγ. Ραφαήλ- Αγ. Νικολάου – Αγ. Ειρήνης για προσκύνημα. Για γεύμα θα οδεύσουμε στην Πάνω Σκάλα, στα όμορφα ταβερνάκια της με τις τοπικές λιχουδιές ,για γεύμα εξ ιδίων. Το απογευματάκι θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας, για να τακτοποιηθούμε στα δώματιά μας και να ξεκουραστούμε. Ελεύθερος χρόνος για όλους για ό,τι επιθυμούν, βόλτα, μπάνιο, ξεκούραση στη δροσιά του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ  28/8:  ΜΟΛΥΒΟΣ – ΠΕΤΡΑ – Ι.Μ.ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για τον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό Μόλυβο ή Μήθυμνα. Πρώτη μας στάση το Βυζαντινό Κάστρο , με την μεγάλη ιστορία και την σαγηνευτική θέα! Απαραίτητες οι φωτογραφίες!! Αν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή ,θα δούμε απέναντί μας τις τουρκικές ακτές ,το ακρωτήριο Baba Kale, και δεξιά μέχρι και το Αιβαλί. Κάτω στον οικισμό θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά του με τα παραδοσιακά καλντερίμια , θα απολαύσουμε τον καφέ και το παγωτό μας, και θα συνεχίσουμε για την ονομαστή Πέτρα, όπου ο ναός της Παναγίας Γλυκοφιλούσας δεσπόζει πάνω σ΄έναν βράχο (εξ’ ου και το όνομα Πέτρα). Εκεί θα περάσουμε το μεσημέρι μας και θα γευματίσουμε εξ ιδίων , και όποιος θέλει μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του στη θάλασσα. Συνεχίζουμε την πορεία μας με το πούλμαν προς την  Σταυροπηγιακή Μονή Λειμώνος, που δεσπόζει εκεί από το 1526 και ονομάστηκε έτσι γιατί βρίσκεται στο κέντρο ενός λιβαδιού (λειμώνας), και είναι αφιερωμένη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Θα καταλήξουμε στη Σκάλα Καλλονής, και εκεί θα απολαύσουμε έναν δροσερό καφέ ,πριν τελειώσουμε αυτή τη γεμάτη μέρα μας στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση, δείπνο εξ ιδίων και βραδινή βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 29/8:  ΑΓΙΑΣΟΣ – ΠΛΩΜΑΡΙ – ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΘΕΟΦΙΛΟΣ – ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΕΝ ΠΛΩ)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο, και οδεύουμε με το λεωφορείο μας προς την Αγιάσο, την ορεινή κωμόπολη με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Όλυμπος. Εκεί στο ναό της Παναγίας , θα δούμε την εικόνα Της που φιλοτέχνησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Εκεί μπορούμε να αγοράσουμε τοπικά προϊόντα και τα ονομαστά ξυλόγλυπτα της Αγιάσου. Συνεχίζουμε για το φημισμένο για το ούζο του Πλωμάρι. Εκεί θα γευματίσουμε εξ ιδίων και θα έχουμε το χρόνο να περπατήσουμε στα σοκάκια του και να γνωρίσουμε την μεγαλύτερη  κωμόπολη του νησιού. Κατόπιν θα κατευθυνθούμε  προς τις Κατακόμβες  της Αγίας Μαγδαληνής στην περιοχή Σκόπελος. Τέλος, θα οδεύσουμε προς το λιμάνι ,όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο μας , παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής. Διανυκτέρευση εν πλω.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/8:   ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΒΟΛΟΣ

Νωρίς το πρωί θα φτάσουμε με το καράβι μας στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά την αποβίβαση, αναχωρούμε με το λεωφορείο μας για το Βόλο, όπου μετά τις απαραίτητες για ξεμούδιασμα και καφέ στάσεις θα φτάσουμε περί το μεσημέρι.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο SILVER BAY 3* στον κόλπο της Γέρας
 • Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
 • Τις θαλάσσιες διαδρομές: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ ( 20:00 – 08:15 ) / Γ¨ θέση

                                                              ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ  (18:00 – 06:00 ) /  Γ¨ θέση

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φόροι διαμονής του ξενοδοχείου
 • Φ.Π.Α.
 • Ξεναγήσεις στο νησί  
 • ΤΙΜΗ /ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:    260€
 • 3ο ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ/ΕΝΗΛΙΚΑΣ :   225€
 • 3ο ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ /ΠΑΙΔΙ :  170€
 • ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : +60€

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές