24-27/12

Θράκη - Αδριανούπολη

Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη – Καβάλα
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου : Βόλος  – Ξάνθη –  Αλεξανδρούπολη
Αναχώρηση στις 07π.μ. από το Δημαρχείο της πόλης, για την ακριτική Θράκη. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις, το μεσημέρι θα γευματίσουμε στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, μια από τις πλέον παραδοσιακές περιοχές της Ελλάδας, με τις αρχιτεκτονικές των σπιτιών να ζωντανεύουν παλιές εποχές. Το απομεσήμερο άφιξη στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο ξενοδοχείο μας, το πολυτελές GRAND HOTEL EGNATIA, Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τις πλούσιες εγκαταστάσεις του, μεταξύ άλλων, τα spa και την θερμαινόμενη πισίνα.   Νωρίς το απόγευμα, μία σύντομη γνωριμία με την πανέμορφη, ακριτική Αλεξανδρούπολη. Το βράδυ, δείπνο – Ρεβεγιόν.  Γλέντι και χορός . Διανυκτέρευση.


Σάββατο 25 Δεκεμβρίου : Ελεύθερη μέρα – Βόλτα στην Αλεξανδρούπολη
Πρόγευμα. Θα απολαύσουμε τις ανέσεις και την θαλπωρή του ξενοδοχείου. Μπορούμε να γευματίσουμε στην όμορφη παραλία της πόλης. Το λεωφορείο μας, θα μας μεταφέρει στην πόλη. Το βράδυ εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου : Αδριανούπολη (ημερήσια εκδρομή)
Μετά το πρόγευμα, η μέρα μας ξεκινά με μία υπέροχη διαδρομή παράλληλα με τον ποταμό Έβρο. Θα φθάσουμε μέχρι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, θα περάσουμε τα σύνορα στις Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου). Θα κατευθυνθούμε στην πόλη της Αδριανούπολης. Εκεί θα θαυμάσουμε τα ερείπια των Ορθόδοξων Ιερών Ναών, τα μουσουλμανικά Τεμένη και το Μουσείο Υγείας. Θα επισκεφθούμε το Κάραγατς, το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Θα γευματίσουμε σε κεντρική παραδοσιακή ταβέρνα. Νωρίς το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου:  Αλεξανδρούπολη – Καβάλα – Βόλος
Πρόγευμα. Ελεύθερο πρωινό για μια τελευταία βόλτα στην πανέμορφη ακριτική πόλη. Πριν το μεσημέρι, αρχίζει η επιστροφή μας. Στην Καβάλα θα γευματίσουμε. Συνεχίζουμε με προορισμό τον Βόλο, όπου θα φθάσουμε το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις με λεωφορείο ως αναλυτικό πρόγραμμα
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  στο πολυτελές (Α’ Κατ.) ξενοδοχείο GRAND HOTEL EGNATIA
  • Τρία (3) πλούσια  προγεύματα σε πλούσιο μπουφέ
  • Τρία  (3) δείπνα στο ξενοδοχείο μας (εκ των οποίων τα δύο είναι ρεβεγιόν )
  • Φόρος Διανυκτέρευσης
  • Τοπικό ξεναγό στην Αδριανούπολη
  • Αρχηγό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές