24-26/12

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ – ATHENS MALL
Facebook
Twitter
Email

Κυριακή 24/12: Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.30 π.μ. από το Δημαρχείο. Πρώτος προορισμός μας το φημισμένο Athens Mall, με πλήθος καταστημάτων διακοσμημένα εορταστικά. Στην συνέχεια θα πάμε στο Μουσείο Γουλανδρή για όσους το επισκεφθούν . <<Μνήμες λουσμένες στο όνειρο>>. Οχτώ κορυφαίοι ζωγράφοι: Τουλούζ Λοτρέκ, Πικάσο (η Ειρήνη, ως παγκόσμιο σύμβολο το περιστέρι στην Κιβωτό του Νώε με το κλαδί ελιάς στο στόμα (βλ. ΟΗΕ το 1970 ως σύμβολο Ειρήνης), Μπαλτίς (<<Ανεμοδαρμένα ύψη>>  της Έμιλι Μπροντέ ),  Ζωρζ Μπρακ  (<<θεογονία του Ησιόδου>>) κλπ.

 Στο ίδιο διάστημα τους υπόλοιπους  θα τους μεταφέρουμε στην εορταστική πλατεία Συντάγματος.  Σε συγκεκριμένη ώρα,  με το σύνολο των εκδρομέων θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση – ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ θα πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τον εορταστικό φωτεινό διάκοσμό του. Θα απολαύσουμε το χώρο και τον καφέ μας. Στην επιστροφή μας, όσοι επιθυμούν θα κατέβουν στο κέντρο με προορισμό του Ψυρρή, την Πλάκα, το Μοναστηράκι.  Οι υπόλοιποι θα μεταβούν στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούν για τις δικές τους επιλογές ( θέατρο, gala κλπ )

Αισθανθείτε ελεύθεροι. Αυτονομηθείτε από τις δικές μας επιλογές: δείπνο, θέατρο, ρεβεγιόν-δική σας επιλογή. Εμείς θα σας βοηθήσουμε!

Δευτέρα 25/12: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

Πρόγευμα. Ελεύθεροι στο Ιστορικό Κέντρο: Μοναστηράκι, Πλάκα, Θησείο, Ψυρρή – περιπλάνηση στον χωρόχρονο, προαιρετικό γεύμα, επίσκεψη – προβολή στο Πλανητάριο.

Το βράδυ εσείς επιλέγετε το θέατρο της αρεσκείας σας .  Αντίστοιχα και τυχόν χορευτική πίστα .

Τρίτη 26/12:  ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ  – ΖΑΠΠΕΙΟ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε από το ξενοδοχείο. Θα πάμε στην …

« Αθηναϊκή Ριβιέρα» , στο FLOISVOS MARINE. Βόλτα, καφέ και ( όσοι επιθυμούν ), θα επισκεφθούν το ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ.

Το μεσημέρι θα πάμε στο εορταστικό Σύνταγμα – Ζάππειο – Εθνικό Κήπο – Ακρόπολη ( κατά βούληση) . Το απομεσήμερο αναχωρούμε για τον Βόλο.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο CRYSTAL CITY
  • Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικό φόρο

Τιμή/άτομο: 150 €  σε δίκλινο δωμάτιο Τιμή/άτομο: +70€ σε μονόκλινο δωμάτιο,  επιβάρυνση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές