23-26/12

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ 4ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Facebook
Twitter
Email

Σάββατο (23/12): ΒΟΛΟΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 7.30 πμ. Μετά από μία ενδιάμεση στάση, θα φτάσουμε στον φημισμένο χειμερινό τουριστικό προορισμό, στο ΝΥΜΦΑΙΟ. Πέτρινα κτίσματα όμορφης αρχιτεκτονικής. Φημισμένο από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, το κέντρο προστασίας της καφέ αρκούδας. Αν η συμπαθής αρκούδα είναι σε χειμερία νάρκη, ωστόσο θα μάθουμε αρκετά για το προστατευόμενο από τη ΝATURA συμπαθές ζώο. Γεύμα. Συνεχίζουμε και φθάνουμε νωρίς το απόγευμα στη θαλπωρή του ξενοδοχείου μας στη ΦΛΩΡΙΝΑ. Τακτοποίηση, ελεύθερος χρόνος, προαιρετικό δείπνο στις ταβέρνες της όμορφης πόλης. Διανυκτέρευση.

Κυριακή ( 24/12 ): ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ

Μετά το πρόγευμα, ξεκινάμε την ημερήσια περιήγηση μας. Πρώτη στάση η ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ και το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου. Συνεχίζουμε για τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ. Καφέ στο ψαροχώρι, στους … ΨΑΡΑΔΕΣ! Βουκολικό το τοπίο. Λίμνη – τομή τριών χωρών.

Συνεχίζουμε σε μία από τις ωραιότερες λιμνόπολεις στην Ελλάδα: στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

Κύκνοι, χήνες , πάπιες δίνουν κίνηση και ζωή στην ήρεμη Ορεστιάδα λίμνη. Βόλτα στη παραλία. Προσκύνημα στην Ι.Μ Μαυριώτισσας. ( Προαιρετικό ) γεύμα. Το απομεσήμερο επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Για όσους επιθυμούν, θα κρατήσουμε θέσεις σε τοπική ταβέρνα για εορταστικό δείπνο και μουσική. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα ( 25/12 ) : ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΙΣΟΔΕΡΙ – ΦΛΩΡΙΝΑ

Χριστούγεννα. Ελεύθερος χρόνος. Ελεύθερο γεύμα με επιλογή σας στις ντόπιες ταβέρνες. Το απομεσήμερο, βόλτα στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο, στο ΠΙΣΟΔΕΡΙ για καφέ ( η και σκι). Το βράδυ ελεύθερο με μία βόλτα στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

Τρίτη ( 26/12 ): ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΟΖΑΡ – ΒΟΛΟΣ

Μετά  το πρόγευμά μας, αφήνουμε την ακριτική, πανέμορφη Φλώρινα. Στάση για βόλτα, εξερεύνηση και καφέ στην << Αράχωβα του Βορρά >> στον Άγιο Αθανάσιο στο ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ. Συνεχίζουμε για τα φημισμένα Πόζαρ. Οι … τολμηροί μπορούν να κολυμπήσουν στην ανοιχτή η τις κλειστές πισίνες με το ιαματικό νερό, στο Λουτράκι. Γεύμα, στο…απομεσήμερο. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το Βόλο, όπου θα φτάσουμε αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το ανωτέρω πρόγραμμα
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ σε δίκλινα δωμάτια
  • Τρία πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Συνοδό του γραφείου
  • Τους δημοτικούς φόρους του ξενοδοχείου

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΑΤΟΜΟ: 190€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: +90€ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

3Ο ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 150€

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Τα προαιρετικά γεύματα ή και δείπνα καθώς και εορταστικά γλέντια και τισ τιμές τους, θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές