13-16/08

(4ημ) ΣΚΥΡΟΣ ... η ΥΠΕΡΟΧΗ!
Δύο νησιά σε ένα

Βόλος – Κύμη – Σκύρος – Λιναριά – Χαλκίδα – Βόλος
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

1η Μέρα : Βόλος – Κύμη – Σκύρος 

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο κι αναχώρηση στις 05.00 πμ.  Μετά από μία ενδιάμεση στάση, θα πάρουμε το πλοίο από την Κύμη , Μετά από ένα σύντομο γεύμα στις ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και κολύμπι, ελεύθερος χρόνος .Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Βραδινή Βόλτα στη Χώρα.

2η Μέρα : Περιήγηση στη Χώρα, Ι. Μονή του Αγίου Γεωργίου  Μουσεία, Νότιο Νησί   

Μετά το πρόγευμα πανοραμική περιήγηση της ΧΩΡΑΣ. Θα επισκεφθούμετην Ακρόπολη της Χώρας, την Ι.Μ. του Αγ. Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και Λαογραφικό Μουσείο (Φαλντάϊς). Πανοραμική η θέα όλου του νησιού. Κατάβαση μέχρι τη θάλασσα με τα πόδια. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και κολύμπι. Το απόγευμα  θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε το Νότιο τμήμα του Νησιού. Αχίλλι, Καλαμίτσα, πηγή Νύμφη (αναφέρεται στον Όμηρο). Επίσκεψη στον τάφο του Άγγλου ποιητή Ρούμπερτ Μπρούκ. Ενδιαφέρουσα περιγραφή όσων θα δούμε και όσων δεν είναι ορατά…  Επιστροφή στο  ξενοδοχείο. Δείπνο. Βραδινή βόλτα στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα : Βόρειο νησί.

Μετά το πρόγευμα , θα πάμε σ’ ένα άλλο νησί. Καταπράσινο. Πανέμορφο. Πανοραμική η θέα. Το μεσημέρι επιστροφή. Κολύμπι, ξεκούραση. Το απόγευμα με το δειλινό, καφέ στον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ, με την πανοραμική θέα στο Αιγαίο και στη Χώρα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στη νυχτερινή Χώρα.

4η Μέρα: Λιναριά- Χαλκίδα – Βόλος

Πρόγευμα. Ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο, στην παρακείμενη αμμουδιά με θέα το απέραντο γαλάζιο, στην πόλη αγορές αναμνηστικών κλπ. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στο λιμάνι, στη Λιναριά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και απόπλους. Άφιξη στην Κύμη, στάση στη Χαλκίδα. Στο χρονικό τέρμα του 4ημέρου ο Βόλος, αργά το βράδυ. 

Σημαντική Προσθήκη

Η Σκύρος έχει πολλά σημαντικά στοιχεία (ορατά και μη) να μας επιδείξει: Παλαιοντολογία, Γεωλογία, Μύθο, Ιστορία κλπ). Όλα αυτά θα ήταν ελλιπή χωρίς την μοναδική παρουσίαση των από την ξεναγού μας Κα Μαρία Αθανασιάδου ( Ιστορικό Τέχνης, παιδί της Σκύρου) 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  2. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια : Κύμη – Σκύρο &  Σκύρο – Κύμη
  3. Τρείς (3)  διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές (το καλύτερο στο νησί) ξενοδοχείο SKIROS PALACE  Α κατηγορίας σε δίκλινα δωμάτια.
  4. Τρία  πλούσια προγεύματα σε μπουφέδες.
  5. Τρία πλούσια δείπνα σε μπουφέ (με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, αναψυκτικά, μπύρα)
  6. Αρχηγό του γραφείου μας .
  7. Τοπικό ξεναγό – Την καλύτερη του είδους-!
  8. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  9. Φόρος διαμονής
  10. Φ.Π.Α.

Τιμοκατάλογος

Ανά άτομο245€ (13-16/8)
Παιδιά (0 – 4 ετών)Δωρεάν
Παιδιά (5-12 ετών)120€
3ο άτομο (τρίκλινο)190€
Επιβάρυνση μονόκλινου +90€

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email

vistravel@otenet.gr

Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές