10 – 12/6

ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ - ΔΩΡΙΚΗ ΜΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Γύθειο – Αρεόπολη – Πόρτο Κάγιο – Βάθεια – Σπήλαιο Διρού – Γερολιμένας – Μαρμάρι – Λιμένι – Οίτυλο – Καραβοστάσι – Στούπα – Καρδμύλη – Καλαμάτα
Facebook
Twitter
Email

Δευέρα 10/6 : Βόλος – Γύθειο –Αρεόπολη Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 05.30 π.μ. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις, θα φθάσουμε στο Γύθειο. Θα γευματίσουμε, θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας. Νωρίς το απόγευμα θα κάνουμε ξενάγηση στη νήσο Αρχαία Κρανάη. Μετά θα πάμε στην Αρεόπολη, στη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Ξενάγηση και δείπνο ( εξ ιδίων). Επιστροφή στο Γύθειο διανυκτέρευση.

Τρίτη 11/6 : Πόρτο Κάγιο – Βάθεια – Σπήλαιο Διρού – Γερολιμένας – Μαρμάρι Μετά το πρόγευμα, αρχίζουμε το οδοιπορικό μας στα ανατολικά παράλια του Μεσσηνιακού Κόλπου. Πρώτη εμπειρία μας το Σπήλαιο Διρού. Είναι γνωστό από το 1900. Πλωτή η εξερεύνησή του. Το χαρτογραφημένο μήκος του είναι 1600 μ, Το μεγαλύτερο βάθος του είναι 100 μ. Πανδαισία σταλακτιτών και σταλαγμιτών. Το νερό είναι υφάλμυρο. Συνεχίζουμε για τον Γερολιμένα, την αυθεντική Μάνη, ίσως ο ομορφότερος οικισμός. Το όνομα του σημαίνει <<Ιερός Λιμήν>>. Επόμενος σταθμός η Βάθεια, ίσως η κορυφαία καστροπολιτεία της Μάνης. Απαραίτητος προορισμός! Πόρτο Κάγιο, παραθαλάσσιος οικισμός. Ώρα για γεύμα και κολύμπι στην υπέροχη παραλία, στο μαγευτικό Μαρμάρι. Επιστρέφουμε στο Γύθειο διασχίζοντας την ανατολική Μάνη. Άγρια ομορφιά.

Τετάρτη 12/6 : Λιμένι – Οίτυλο – Καραβοστάσι – Στούπα – Καρδαμύλη – Καλαμάτα Μετά το πρόγευμα, συνεχίζουμε την εξερεύνησή μας στην ανατολική ακτή του Μεσσηνιακού κόλπου. Ένας ακόμη πετρόχτιστος, παραθαλάσσιος οικισμός, το Λιμένι. Φωτογραφίες που αποτυπώνουν το τοπίο ψηφιακά και εγκεφαλικά. Περνάμε από την Οίτυλο, το Καραβοστάσι. Θα σταματήσουμε στη Στούπα, στη φημισμένη <<Καλόγρια>>. Κολύμπι και γεύμα. Θα περάσουμε στην Καρδαμύλη, το <<Διαμάντι της Μεσσηνίας>>, στα πόδια του Ταΰγετου. Πανέμορφη!!! Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Μετά από τον καφέ μας στη παραλία της, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Στο Βόλο θα φτάσουμε αργά το βράδυ, φορτωμένοι από εικόνες του οδοιπορικού μας. 

Περιλαμβάνει:

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής μας
  2. Δύο διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο το ΑΚΤΑΙΟΝ στο Γύθειο, σε δίκλινα δωμάτια
  3. Ξεναγό με τεράστια γνώση της Μάνης
  4. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
  5. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  6. ΦΠΑ
  7. Φόρο διαμονής

Τιμή/άτομο : 160€

Σε μονόκλινο : 195€

3o άτομο : 135€

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές