4 – 6/12

(3ημ) ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΚΟΝΙΤΣΑ –ΚΑΛΠΑΚΙ-ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ-ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ)- Ι.Μ. ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ-Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ΚΟΝΙΤΣΑ –ΚΑΛΠΑΚΙ-ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ-ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ)- Ι.Μ. ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ-Ι.Μ.ΤΣΟΥΚΑ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ

HOTELS : GRAND SERAI ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ΒΟΛΟΣ-Ι.Μ. ΤΣΟΥΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συγκέντρωση στο  Δημαρχείο κι αναχώρηση στις 7:00 πμ. Μετά από μία ενδιάμεση  στάση και πριν τα Γιάννενα, στρίβουμε για τα Τζουμέρκα. Επίσκεψη στην Ι.Μ ΤΣΟΥΚΑ, μια εντυπωσιακή Μονή σε ένα υπέροχο τοπίο και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης», καθώς και στο χωριό των Τζουμέρκων, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ένας  καφές και θα θαυμάσουμε το τοπίο. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση και γεύμα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα βόλτα στην όχθη της Παμβώτιδας λίμνης ή και επίσκεψη  στο γραφικό νησάκι του Αλή Πασά. Ελεύθερο βράδυ στην όχθη της λίμνης. Διανυκτέρευση.

ΚΑΛΠΑΚΙ– ΚΟΝΙΤΣΑ -ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ –ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα χωριά του Ζαγορίου.Ο ορεινός όγκος της Ηπείρου, ένα φυσικό μεγαλείο θα απλωθεί μπροστά μας επιβλητικό. Πρώτη στάση στο ηρωικό Καλπάκι, όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο, θα ενημερωθούμε με προβολή σλάιντς για την βαριά ιστορία της περιοχής, στο ΟΧΙ του 1940 και θα θαυμάσουμε τα μοναδικά  πολεμικά εκθέματα. Η επίσκεψή μας θα έχει επετειακό χαρακτήρα . Αναχώρηση για το  μοναστήρι της Μολυβδοσκέπαστης που διατηρεί τη φρουριακή του όψη. Προσκύνημα κι αναχώρηση για την Κόνιτσα. Επίσκεψη στο φημισμένο γεφύρι της .Γεύμα. Συνεχίζουμε για το γεφύρι της Κλειδωνιάς ή του Βοϊδομάτη, όπως είναι γνωστό. Είναι ένα μονότοξο  πέτρινο γεφύρι, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Κλειδωνιά της περιοχής Κόνιτσας, στον Βοϊδομάτη ποταμό, εκεί που τελειώνει η χαράδρα του Βίκου. Από εκεί στην αμφιθεατρική Κόνιτσα, η οποία σκαρφαλωμένη στην πλαγιά του λόφου κάτω από το βουνό Τραπεζίτσα και δίπλα στον Αώο ποταμό με το επιβλητικό τοξοτό γεφύρι. Στη συνέχεια ανηφορίζουμε στο Ζαγόρι (Μονοδένδρι) για να θαυμάσουμε τη χαράδρα του Βίκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.

ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ – ΝΗΣΙ ΑΛΗ ΠΑΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΒΟΛΟΣ

Πλούσιο πρόγευμα κι ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη και στο Νησί του Αλή Πασά, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης των Ιωαννίνων, αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Στο νησάκι υπάρχουν οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εδώ βρίσκεται το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά και τον θανάτωσαν. Γεύμα (εξ΄ιδίων) στα μαγαζιά της όχθης της λίμνης. Αναχώρηση μετά το μεσημέρι. Επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων ΒΡΕΛΗ. Ενδιάμεση στάση στην όμορφη πόλη των Τρικάλων για καφέ και βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Νωρίς το βράδυ η άφιξη στον Βόλο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της  εκδρομής  σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
  2. Δύο διανυκτερεύσεις στο GRAND SERAI & SPA RESORT (5* Deluxe) στα Γιάννενα, σε δίκλινα δωμάτια
  3. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
  4. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 
  5. 6. Αρχηγό του γραφείου
  6.  7.  Φ.Π.Α

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ :

GRAND SERAI 5*ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ
195 ευρώ145 ευρώ
+90 ευρώ μονόκλινο+50 ευρώ μονόκλινο

 Δεν περιλαμβάνονται: Οι είσοδοι στα μουσεία, το πλοιάριο στο Νησί του Αλή Πασά και τα γεύματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές