27-28/11

(2ημ) ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ – Ι.Μ. ΠΡΟΥΣΟΥ – Ι.Μ ΑΓΑΘΩΝΟΣ – ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11 : Ι.Μ. ΠΡΟΥΣΟΥ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ – ΓΑΥΡΟΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

   Συνάντηση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 7:00π.μ. Μετά από μία ενδιάμεση στάση, συνεχίζουμε σε ένα καταπληκτικής ομορφιάς οδοιπορικό, παράλληλα με τον ποταμό Καρπενησιώτη ή Κρικελιώτη, μέσα από τεράστιες χαράδρες.

  Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στους Κορυσχάδες, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, θα θαυμάσουμε το τοπίο, τα πέτρινα παραδοσιακά κτίσματα και την πυκνή βλάστηση που συνθέτουν μιας απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο. Φθάνουμε στο θρυλικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισσας. Χτισμένο τον 16ο αιώνα προς τιμή της Θεοτόκου, η εικόνα της οποίας είναι έργο του Ευαγγελιστή Λουκά και μεταφέρθηκε από την Προύσα της Μικράς Ασίας. Θα δούμε προσωπικά αντικείμενα του ήρωα του 1821 Γ. Καραϊσκάκη.

  Στην επιστροφή θα σταματήσουμε στο τουριστικό χωριό Γαύρος, στις όχθες του Καρπενησιώτη για να γευματίσουμε.

  Το οδοιπορικό μας θα τερματίσει στο ξενοδοχείο

με την πανοραμική θέα της πόλης του Καρπενησίου. Ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια νυχτερινή βόλτα στο Καρπενήσι. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/11 : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – Ι.Μ. ΑΓΑΘΩΝΟΣ  – ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ

  Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στο γραφικό Καρπενήσι. Θα επισκεφθούμε το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Ευρυτανίας. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τα τοπικά προϊόντα (γλυκά του κουταλιού, μέλι, γιαούρτι και το τοπικό τυρί τσαλαφούτι ή κατίκι, τσάι, χυλοπίτες, λουκάνικα, κ.λ.π.)

  Το απομεσήμερο αναχώρηση για να επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αγάθωνος με την πανοραμική θέα προς τον Μαλιακό κόλπο. Γεύμα σε ορεινή ταβέρνα. Θα καταλήξουμε στον ιστορικό Γοργοπόταμο, γνωστό από την γέφυρα που βομβάρδισαν οι Έλληνες αγωνιστές κατά την Γερμανική κατοχή για να κόψουν τη διέλευση των Γερμανών προς και από την Βόρειο και Νότιο Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ.  Το οδοιπορικό της ημέρας θα τερματίσει το βράδυ στον Βόλο. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
  2. Μία διανυκτέρευση στο κεντρικό HOTEL ΕΛΒΕΤΙΑ
  3. Ένα πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ
  4. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  5. Τον φόρο διαμονής στο ξενοδοχείο
  6. Φ.Π.Α.
  7. Αρχηγό της εκδρομής

Τιμή συμμετοχής : 70,00 ευρώ/άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές