19-21/11

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ)

H/L LIMNEON (lux)

kastoria 6 - Vis Travel
kastoria - Vis Travel

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/11 ΝΥΜΦΑΙΟ (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ) – ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

 Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση στις 7πμ. Στη διαδρομή θα σταματήσουμε στην ΝΕΡΑΙΔΑ για καφέ, πάνω από τη γέφυρα του ποταμού Αλιάκμονα, με πανοραμική θέα του ποταμού.

   Συνεχίζουμε και φθάνουμε στο γνωστό χειμερινό θέρετρο, το ΝΥΜΦΑΙΟ. Όσοι επιθυμούν, θα επισκεφθούν το καταφύγιο της Αρκούδας και το Περιβαλλοντικό κέντρο Αρκτούρου. Επίσης και το Λαογραφικό Μουσείο του Νυμφαίου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα πέτρινα καλντερίμια με την εξαιρετική αρχιτεκτονική, συμβατή με το ορεινό περιβάλλον. Γεύμα (προαιρετικό)

   Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας και φθάνουμε στη πανέμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο υπέροχο LUX ξενοδοχείο μας το LIMNAIO. Ελεύθερος χρόνος. Βόλτα στη πόλη για καφέ και δείπνο (προαιρετικό). Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11 ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

 Μετά το πρόγευμα αρχίζουμε τη περιήγηση μας στη πόλη. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να μείνουν στο ξενοδοχείο, να απολαύσουν τις παροχές του. Πρώτη μας στάση ο Αρχαιολογικός χώρος Δισπηλιού και το Οικομουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τον 7000 ετών λιμναίο οικισμό (προαιρετικό).  Στη πόλη θα μας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφθούμε το σπήλαιο που πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του – παρότι έχει ανακαλυφθεί από το 1940 – , τη  <<Σπηλιά του Δράκου>> η οποία έχει μήκος 300 μέτρα . Είναι πλούσιο σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες, καθώς και τέσσερις λίμνες. Δίπλα μας η ιστορική Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας που χτίστηκε το 1082. Περιήγηση στη πόλη με το Ντολτσό. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό)

    Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ελεύθερο απόγευμα και βράδυ στη πόλη η στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11 ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΒΟΛΟΣ:

 Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τις Πρέσπες. Από τις κορυφές της Βίγλας και του Πισοδερίου κατηφορίζουμε στη Μικρή Πρέσπα, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, με το ομώνυμο ερειπωμένο (πλέον) ναό του 11ου αιώνα, στη μνήμη του Αγίου της Λάρισας. Η πλωτή γέφυρα, ο οικισμός του μικρού νησιού, η χλωρίδα – προστασία για πουλιά και ψάρια της λίμνης , συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο. Το γεύμα μας (προαιρετικό) θα το πάρουμε στο παραλίμνιο οικισμό των Ψαράδων, στην Μεγάλη Πρέσπα, μια γιγάντια λίμνη μου την μοιράζονται τρεις χώρες: Ελλάδα, Αλβανία και Β. Μακεδονία. Αναχώρηση για τον Βόλο μετά από μια ενδιάμεση στάση, θα φτάσουμε το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο LIMNEON LUX HOTEL, δίπλα στη λίμνη της Καστοριάς σε δίκλινα δωμάτια.
  • Δημοτικός φόρος διαμονής
  • Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγό της εκδρομής
  • ΦΠΑ

ΤΙΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

140 €  ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΊΚΛΙΝΟ

120 € ΤΟ 3Ο  ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

+55 € ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές

  ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ – ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΜΠΕΡΑΤΙ – ΤΙΡΑΝΑ – ΚΡΟΥΓΙΑ – ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΑΥΛΩΝΑ – ΤΑΦΟΣ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ – ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ – ΒΟΥΘΡΩΤΟΣ – ΛΕΙΒΑΔΙΑ
  Ημ/νίες: 28 – 31/10
Τιμή από: 220€