16-18/03

ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ
Facebook
Twitter
Email

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3 : ΒΟΛΟΣ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

 Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και ξεκινάμε την ξενάγηση μας, από το φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Το απομεσήμερο θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερο χρόνο στη πόλη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3 : ΚΕΡΚΥΡΑ (ξενάγηση) – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 Πρόγευμα και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο.  Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας – , το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων , την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις του Δήμου Κέρκυρας στην όμορφη πλατεία, όπου θα δούμε την παρέλαση με τις Βενετσιάνικες Στολές που καταλήγει στο Δημαρχείο της πόλης και θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού στην Κέρκυρα. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ 18/3 : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΒΟΛΟΣ

 Πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα.

Θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται στους υπερυψωμένους κήπους, στην άκρη του ακρωτηρίου. Το μεσημέρι αναχώρηση για το λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα.  Στη διαδρομή μας για τον Βόλο θα κάνουμε μια στάση για καφέ. Το βράδυ , άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις

Περιλαμβάνονται:

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και  μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Hellinis στο Κανόνι
  • Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέ.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  •  Φ.Π.Α.

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ : 175€

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές