2-5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

4ΗΜ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗN ΣΙΦΝΟ

ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Facebook
Twitter
Email

Δευτέρα 2/9: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 01:30π.μ. με προορισμό τον Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Αναχώρηση στις 7:30π.μ. Το μεσημέρι φθάνομε στο επίνειο της Σίφνου, στις Καμάρες. Μεταφορά στον Πλατύ Γιαλό όπου είναι το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα, κολύμπι και ξεκούραση. Βραδινές επιλογές σε καφέ, ταβέρνες κλπ. στην παραλία του Πλατύ Γιαλού. Διανυκτέρευση.

Τρίτη 3/9: Μετά το πρόγευμα, πρώτη στάση μας η Ι.Μ. της Παναγίας της Χρυσοπηγής, του 17 αιώνα. Συνεχίζουμε για το Κάστρο ένα ανοιχτό Μουσείο με μεσαιωνική δομή, οχυρωματικό χαρακτήρα. Θέα στο απέραντο Αιγαίο, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Συνεχίζουμε την εξερεύνησήμας στον χωρόχρονο του πανέμορφου νησιού: Εξάμπελα, Κατεβατή, κλπ. Στην συνέχεια θα  επισκεφθούμε την Μυκηναϊκή Ακρόπολη (και Αρχαιολογικό χώρο) στον Άγιο Ανδρέα. Ορυχεία Μετάλλων πλούσια σε χρυσό, ασήμι, μόλυβδο από την πρώιμη περίοδο του Χαλκού μέχρι 20 αιώνα. Ίωνες άποικοι από την Αθήνα τον 12 αιώνα π.Χ. Αναφορές από Ηρόδοτο, Παυσανία, Στράβωνα, Πλίνιο. Γεύμα στο Βαθύ. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ θα επισκεφθούμε τον Αρτέμωνα: νεοκλασικά αρχοντικά, ανεμόμυλοι, εκκλησίες και τοπική γευσιγνωσία στις παραδοσιακές ταβέρνες. Επιστροφή στον Πλατύ Γιαλό. Διανυκτέρευση. 

Τετάρτη 4/9: Πρόγευμα. Θα επισκεφτούμε την Χερρόνησο για κολύμπι και γεύμα. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Με το λυκόφως θα πάμε στην Απολλώνια, την πρωτεύουσα της Σίφνου. Θα δειπνήσουμε και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

Πέμπτη 5/9: Πρόγευμα. Ελεύθερος χρόνος στον Πλατύ Γιαλό μέχρι την ώρα της αναχώρησης από το ξενοδοχείο. Θα καταλήξουμε στις Καμάρες, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και κολύμπι ( όσοι επιθυμούν ). Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τον Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό τον Βόλο με άφιξη αργά το βράδυ. Έτσι θα τελειώσει η 4ημερη εμπειρία μας σ’ ένα από τα ωραιότερα νησιά στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής μας.

Τρείς διανυκτερεύσεις στον Πλατύ Γιαλό στο Hotel SIFNO BENAKI,  σε δίκλινα δωμάτια.

Τρία πλούσια προγεύματα σε μπουφέ

Τοπικό ξεναγό στο πλαίσιο των περιηγήσεων

Πλοίο ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΙΦΝΟ ΚΑΙ ΣΙΦΝΟ -ΠΕΙΡΑΙΑ επιβάτες και λεωφορείο

Αρχηγό του γραφείου

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Φ.Π.Α

Φόρος διαμονής

Τιμή/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 295€

3ο άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο : 240€

Διαφορά μονόκλινου   : +120€

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους σε μουσεία

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ:

2/9 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 07.30π.μ. – ΣΙΦΝΟΣ 12.30μ.μ.

5/9  ΣΙΦΝΟΣ 16.30μ.μ. –  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 21.30μ.μ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές