10-13/06

4ημ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ

Facebook
Twitter
Email

10-13/6

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Παρασκευή 10/06 : Βόλος – Κύμη – Σκύρος  (ξενάγηση στο Βόρειο νησί)

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο κι αναχώρηση στις 5:00 π.μ. Μετά από μία ενδιάμεση στάση, στις 11:00 θα πάρουμε το πλοίο από την Κύμη , με άφιξη στη Σκύρο στις 12:30 . Μετά από ένα σύντομο γεύμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα κάνουμε μια ολιγόωρη περιοδεία στο βόρειο νησί. Ένα ιδιαίτερο οικοσύστημα. Πυκνά δάση στην Ατσίτσα, πανοραμική θέα του νησιού από τον Αγ. Παντελεήμονα στο ηλιοβασίλεμα. Το βράδυ θα επισκεφθούμε τη νυχτερινή Χώρα . Ένα υπέροχο κυκλαδίτικο περιβάλλον με καλντερίμια, καταστήματα όλων των ειδών κλπ. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 11/06 : Περιήγηση στηΧώρα, Ι. Μονή του Αγίου Γεωργίου  και στο Νότιο Νησί  

  Μετά το πρόγευμα, περιήγηση της ΧΩΡΑΣ. Θα επισκεφθούμετην Ακρόπολη της Χώρας, την Ι.Μ. του Αγ. Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και Λαογραφικό Μουσείο (Φαλντάϊς). Πανοραμική η θέα όλου του νησιού. Κατάβαση μέχρι τη θάλασσα με τα πόδια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα  θα επισκεφθούμε το Νότιο τμήμα του Νησιού. Αχίλλι, Καλαμίτσα, πηγή Νύμφη (αναφέρεται στον Όμηρο). Επίσκεψη στον τάφο του Άγγλου ποιητή Ρούπερτ Μπρούκ. Ενδιαφέρουσα περιγραφή όσων θα δούμε και όσων δεν είναι ορατά…  Επιστροφή στο  ξενοδοχείο. Βόλτα στη νυχτερινή Χώρα. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 12/06 : Ελεύθερη μέρα-Ανεμόμυλος

Πρόγευμα . Ελεύθερη μέρα για να τη διαχειριστεί ο καθένας όπως νομίζει : κολύμπι, προαιρετική κρουαζιέρα στα γύρω ερημονήσια κλπ. Το απόγευμα θα πάρουμε τον απογευματινό μας καφέ στον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ , ένα πανέμορφο παλιό μύλο – καφέ – μπαρ κολλημένο στα βράχια του ακρογιαλιού με αγνάντιο το απέραντο Αιγαίο και την Χώρα με το επιβλητικό ύψος της. Το βράδυ θα μεταβούμε στη νυχτερινή Λιναριά και ίσως, εφόσον το δρομολόγιο του πλοίου της γραμμής το επιτρέψει, να το υποδεχθούμε με έναν πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 13/06 : Εκτροφείο Πόνυ -Λιναριά- Χαλκίδα – Βόλος

Πρόγευμα. Ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο, στην παρακείμενη αμμουδιά με θέα το απέραντο γαλάζιο, στην πόλη αγορές αναμνηστικών, επίσκεψη στον χώρο εκτροφής των Πόνυ κλπ. Το μεσημέρι θα πάμε στο λιμάνι στη  Λιναριά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και απόπλους στις 14:00 το μεσημέρι. Άφιξη στην Κύμη, στάση στη Χαλκίδα, στο χρονικό τέρμα του 4ημερου ο Βόλος, αργά το βράδυ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Η Σκύρος έχει πολλά σημαντικά στοιχεία ( ορατά και μη) να μας επιδείξει: Παλαιοντολογία, Γεωλογία, Μύθο, Ιστορία κλπ) Όλα αυτά θα ήταν ελλιπή χωρίς την μοναδική παρουσίαση της ξεναγού μας κας Μαρίας Αθανασιάδου

(Ιστορικό Τέχνης, παιδί της Σκύρου)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  2. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια : Κύμη – Σκύρο &  Σκύρο – Κύμη
  3. Τρείς (3)  διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές (το καλύτερο στο νησί) ξενοδοχείο SKIROS PALACE  Α κατηγορίας σε δίκλινα δωμάτια.
  4. Τρία  πλούσια προγεύματα σε μπουφέδες.
  5. Τρία πλούσια δείπνα σε μπουφέ (με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, αναψυκτικά, μπύρα)
  6. Αρχηγό του γραφείου μας .
  7. Τοπικό ξεναγό – Την καλύτερη του είδους-!
  8. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  9. Φόρος διαμονής
  10. Φ.Π.Α.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 240 € /ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο

Παιδιά ( με 2 ενήλικες στο δωμάτιο) :  έως 4 χρονών    ΔΩΡΕΑΝ

5-12 χρονών … 130 € ευρώ

3ο άτομο , άνω των 13 χρονών ( σε 3κλινο δωμάτιο)…..90 €

Επιβάρυνση μονόκλινου..………………………………. 90 €

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email
Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές