9 – 11/07

3ημ ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ

Τήνος – Μύκονος
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

1η μέρα : Αναχώρηση – Ραφήνα -Τήνο  

Αναχώρηση το βράδυ στις 01:30 από Βόλο για τη Ραφήνα με μία ενδιάμεση στάση για καφέ. Απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας κι ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα προαιρετικά επίσκεψη στην Αγία Πελαγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο κι ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην χώρα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : Τήνος – Γύρος νησιού (προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο )

Πρωινός εκκλησιασμός στο Μοναστήρι της Μεγαλόχαρης.  Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή, στο γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας το Εξώμβουργο (Αρχαία Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Πριν καταλήξουμε στη χώρα, τελευταία μας επίσκεψη, το χωριό Ταραμπάδος, γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων, που κοσμούν μια καταπράσινη πλαγιά. Επίσης, σας προτείνουμε ημερήσια εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Βόλτα στη σοφιστικέ Χώρα με τα όμορφα, κάτασπρα σπίτια, τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια, τους ανεμόμυλους, τα πολλά καταστήματα και τα πολυσύχναστα μπαρ και ταβέρνες. Μπορείτε, να δείτε επίσης, την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους,  την εκκλησία της Παραπορτιανής και να κολυμπήσετε στις υπέροχες ακρογιαλιές της. Διανυκτέρευση

3η μέρα : Τήνος – Ραφήνα – επιστροφή

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και χρόνος στη διάθεση των εκδρομέων για μια τελευταία βόλτα στο νησί. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο μας και μετάβαση στο λιμάνι. Απόπλους για τη Ραφήνα και άφιξη το απόγευμα. Αναχώρηση για πόλη μας με μια ενδιάμεση στάση για καφέ.

Τιμή κατ’ άτομο  :    135 euro

Επιβάρυνση μονόκλινου : 20 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις – εκδρομές με πολυτελές λεωφορείο
  • Εισιτήρια πλοίων από Ραφήνα –Τήνο -Ραφήνα
  • Δύο(2) διανυκτερεύσεις στο Muses Apartments 3* στη χώρα της Τήνου
  • Πλούσιο πρωινό.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ξεναγός στην ημερήσια εκδρομή στο γύρο του νησιού
  • Ασφάλεια επαγγελματικής και αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνει : οτιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο, τα εισιτήρια για τη Μύκονο, φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email

vistravel@otenet.gr

Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές