22-25/07 & 19 – 22/08

Ζάκυνθος.... Το φιόρε του Λεβάντε

Ζάκυνθος
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

1η ημέρα: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου. Αναχώρηση στις 5:00 π.μ. Μετά από τρεις ενδιάμεσες στάσεις, θα φτάσουμε στο λιμάνι της Κυλλήνης. Αναχώρηση με το καράβι στις 13:00, άφιξη στην Ζάκυνθο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Η πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου, επίσκεψη – περιήγηση στο κέντρο της πόλης σε τοπικό Μαντολατοποιείο, κτλ, χρόνος για φαγητό. Ελεύθερος χρόνος.

2η Ημέρα: Μετά το πρόγευμα, στις 09.00 αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη στον Λαγανά, στην παραλία του οποίου έχουν τις φωλιές τους οι θαλάσσιες χελώνες Καρέτα – Καρέτα. Συνεχίζουμε για το χωριό Μαχαιράδο με την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στάση για καφέ στην Έξω Χώρα, με το γηραιότερο ελαιόδεντρο (2000 ετών). Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της Αναφωνήτριας (όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος). Το μεσημέρι για φαγητό και μπάνιο στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών. Προαιρετική (έξτρα κόστος) επίσκεψη στα Γαλάζια Σπήλαια (χρόνος 1 ώρα περίπου). Θα δούμε τη παραλία Ναυαγίου από ψηλά .                                                                                                                                 Επιστροφή για το ξενοδοχείο, νωρίς το απόγευμα για ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος το βράδυ στη πόλη της Ζακύνθου.

3η Ημέρα: Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρόγευμα, για το Μπαλκόνι της πόλης της Ζακύνθου, την Μπόχαλη, όπου θα απολαύσουμε την θέα από το  « ΔΙΕΘΝΕΣ» . Θα επισκεφθούμε την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, και το Βενετσιάνικο Κάστρο. Αναχώρηση για την Παραλία Τσιλιβί, μια από τις ομορφότερες και καθαρότερες παραλίες του νησιού, όπου θα έχουμε την δυνατότητα για μπάνιο, θαλάσσια σπορ, μεζέ και ούζο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ελεύθερο βράδυ.

4η Ημέρα: Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση από το ξενοδοχείο επίσκεψη στον Ναό του Αγίου Διονυσίου ( Πολιούχο Άγιο ), προαιρετική επίσκεψη στο Μαυσωλείο Σολωμού & Κάλβου, βόλτα στην πόλη για τα τελευταία ψώνια και αναχώρηση. Στις 3:00 μμ αναχωρούμε από τη Ζάκυνθο για την Κυλλήνη. Στον Βόλο θα φθάσουμε αργά το βράδυ, μετά από ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Λεωφορείο καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ακτοπλοϊκά   Εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη για επιβάτες και λεωφορείο
  • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια
  • 3 πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
  • Συνοδό του γραφείου
  • Ξεναγό
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :
  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ
22-25/07250 €+ 80 €
19-22/08280 €+ 110 €

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email

vistravel@otenet.gr

Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές