Λίγα λόγια για εμάς

Ο σκοπός μας

Εμείς, το Vis Travel, είμαστε δίπλα σε εσάς, τους παθιασμένους ταξιδιώτες, τις δραστήριες οικογένειες και τους οργανωμένους φορείς (συλλόγους, σχολεία, κ.τ.λ) για να σας προσφέρουμε την εξειδικευμένη γνώση μας με ένα και μόνο σκοπό:

Οι διακοπές και το ταξίδι να σας μείνουν αξέχαστα! 

Μέσω του γραφείου μας οργανώστε τις διακοπές σας προς όλους τους προορισμούς του εξωτερικού και εσωτερικού! Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για οικονομικές, άνετες και ευχάριστες διακοπές.

Έμπνευση και οδηγός μας είναι το προοίμιο της “Οδύσσειας” του Ομήρου (αναφέρεται στον Οδυσσέα): “Γνώρισε πόλεις πολλών ανθρώπων και πλούτισε τις γνώσεις του” (“Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνω”).

parga-2-1920 (1)
skyros 1 - Vis Travel
Mykonos Cyclades Greece 700x525 1 - Vis Travel

Τα σημεία που μας χαρακτηρίζουν

Έμφαση στην ασφάλεια
Έμπειροι και ορεξάτοι ξεναγοί
Λεπτομέρεια στην οργάνωση
Κερδίζετε χρόνο και χρήματα
plhtothtsdffff
bus travel
aefegaaaaaa - Vis Travel

Ποιοι είμαστε

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο, το Vis Travel, είναι ένα από τα ελάχιστα ακτοπλοϊκά πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα με συνεχή λειτουργία από το 1989. Υπήρξαμε πανελλαδικά πρωτοπόροι στον χώρο του διαδικτύου, εφαρμόζοντας το ηλεκτρονικό εισιτήριο από το 1994.

Ο ιδιοκτήτης κος. Ν. Βισβίκης, από το 2002 μετέχει σε επιτροπές του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας που αφορούν Νόμους σχετικούς με την Ακτοπλοΐα.

Τυγχάνει πανελλήνιας αναγνώρισης από συναδέλφους, πλοιοκτήτες και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας, καθώς διετέλεσε επί 15 έτη μέλος του διοικητικού  συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Πρακτόρων Ελλάδος (H A T T A).

Συνεπώς η συμβολή του Vis Travel δεν έγκειται μόνο στις παροχές τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και στην διεξοδική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

Νίκος Βισβίκης ιδιοκτήτης του Vis Travel

Νίκος Βισβίκης

Ιδιοκτήτης - Manager

Πείτε μας που θα θέλατε να ταξιδέψετε

Μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει στα ίδια. Έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου, μπορείς να παρασύρεις την ζωή σου σε μέρη άγνωστα.