Δείτε τις εκδρομές σε προορισμούς της Ελλάδας

Κάντε κράτηση στις εκδρομές που σας προτείνουμε

Δηλώστε ενδιαφέρον στις εκδρομές μας και επιλέξτε τους αγαπημένους σας προορισμούς. Κάντε τη προκράτησή σας. Καταγράψτε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας του εκδρομικού μας πακέτου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτηση και τις λοιπές πληροφορίες και κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια σας.

Προγράμματα Voucher μέσω τουριστικών γραφείων στον Βόλο μόνο από το Vis Travel!

Εκδρομές και covid

Μετά τη πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης που αφορά τους περιορισμούς στις μετακινήσεις σε όλη τη χώρα με μέσα μαζικής μεταφοράς, το Vis travel δεσμεύεται με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις περί μαζικών συναθροίσεων, πέρα του διπλοεμβολιασμού και των μασκών, δηλαδή τα κριτήρια προστασίας πλέον αποτελούν και τα μοριακά, τα rapid και τα self τεστ.

  • rapid test αρνητικό έως 72 ώρες πριν,
  • ενώ τα εμβόλια διασφαλίζουν τη συμμετοχή σας 14 μέρες μετά το 2ο εμβόλιο.
Με το άνοιγμα των ομαδικών καλοκαιρινών εκδρομών (στις 18/06, του Αγίου Πνεύματος), το VIS TRAVEL ήταν το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο που ταξίδευσε (στη Σκύρο) με μεγαλύτερες προφυλάξεις απ’ ότι προέβλεπε το Υπουργείο Τουρισμού :
  1. Ενώ το Υπουργείο προέβλεπε και το self test , το γραφείο μας ήδη είχε προκρίνει και αποδεχθεί όλες τις άλλες προϋποθέσεις (πχ. διπλό εμβόλιο κλπ), αλλά όχι το self test , το οποίο πολύ αργότερα απέρριψε και ο ΕΟΔΔΥ.
  2. Ενώ δεν προβλέπεται , οι συμμετέχοντες στις εκδρομές μας, μας δίνουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους. Με αυτά αποδεικνύουμε σε όλους τους επιβάτες , ότι όλοι έχουν τις προφυλάξεις , άρα είναι ασφαλείς !
  3. Με τα ανωτέρω αποδεικτικά (αντίγραφα) ενημερώνουμε το ξενοδοχείο μας, παρότι κανένα ξενοδοχείο δεν ζητά τις διασφαλίσεις που προβλέπονται για τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία. Έτσι κι εκεί νιώθουν ασφαλείς οι πελάτες μας.
  4. Επίσης, τα ίδια αποδεικτικά τα επιδίδουμε και στα μουσεία , για την ελεύθερη πρόσβασή μας σε αυτά. Το Υπουργείο δεν ζητά τα πιστοποιητικά για τα μουσεία, αλλά για την είσοδο μέχρι 6 άτομα!
  5. Τέλος , διασφαλίζουμε τους δηλώσαντες συμμετοχή στις εκδρομές μας, ότι αν κριθεί από αντικειμενικούς παράγοντες πριν την εκδρομή ότι ο προορισμός γίνεται επισφαλής , ακυρώνουμε και επιστρέφουμε όλα τα χρήματα .

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

✓ Δεκάδες ομαδικών εκδρομών κάθε έτος. Απόλυτα επιτυχείς! Το επιβεβαιώνουν οι ήδη πελάτες μας.
✓ Κριτήριά μας : Τα καλύτερα ξενοδοχεία , έξοχο περιβάλλον (το μεγαλείο της Φύσης στην ενδοχώρα και στα νησιά μας), Παράδοση, Ιστορία (Μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι), τιμές (value for money).
✓ Εκδρομές Συλλόγων – Εργοστασίων – Σχολείων : Η τοπική κοινωνία μέσα από τους  φορείς της τιμά το VIS TRAVEL .
✓ Ναυλώσεις επιβατηγών πλοίων για σχολικές εκδρομές για τη Ρόδο .
✓ Εκδρομές εργοστασίων στην ενδοχώρα (Ήπειρο, Πελοπόννησο, Θράκη κλπ.).
 Επιβατηγά πλοία για Μυτιλήνη, Λήμνο, Κυκλάδες, Κρήτη και κυρίως Σποράδες!

Ταξιδεύετε με ασφάλεια και οργάνωση στην λεπτομέρεια

Έμφαση στην ασφάλεια
Έμπειροι και ορεξάτοι ξεναγοί
Λεπτομέρεια στην οργάνωση
Κερδίζετε χρόνο και χρήματα

Πείτε μας που θα θέλατε να ταξιδέψετε

Μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει στα ίδια. Έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου, μπορείς να παρασύρεις την ζωή σου σε μέρη άγνωστα.