11-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

5ΗΜ. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ – Ι.Μ. ΑΓ.ΡΑΦΑΗΛ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ ΜΟΛΥΒΟΣ – ΠΕΤΡΑ – Ι.Μ.ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΓΙΑΣΟΣ – ΠΛΩΜΑΡΙ-ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ
Facebook
Twitter
Email

Παρασκευή  11/09:   ΒΟΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση την Παρασκευή στις 15:00 για την Καβάλα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 21:00 με προορισμό την Μυτιλήνη.

Σάββατο 12/09: ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ (Ταξιάρχης)– Ι.Μ.ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ

Άφιξη στη Μυτιλήνη στις 6:50 π.μ. Θα αναχωρήσουμε και θα επισκεφθούμε τη Ι.Μ. Αγ. Ραφαήλ-Αγ. Νικολάου και Αγ. Ειρήνης για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για την Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που είναι ο πολιούχος του νησιού. Πλούσια η ιστορία της Μονής. (Προαιρετικό) γεύμα σε μια από τις παραλίες που θα συναντήσουμε. Αργά το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας (αφού θα μπορούμε να παραλάβουμε τα δωμάτιά μας). Ξεκούραση. Με το ηλιοβασίλεμα αναχωρούμε για το κέντρο της Μυτιλήνης για καφέ, δείπνο, βόλτα κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή  13/09: Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ-Ι.Μ.ΛΕΙΜΩΝΟΣ– ΠΕΤΡΑ –ΜΟΛΥΒΟΣ – ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μετά το πρόγευμα μας θα επισκεφθούμε τον επιβλητικό ναό της Μυτιλήνης, τον Άγιο Θεράποντα ένα από τα πλέον εμβληματικά αρχιτεκτονικά μνημεία της πόλης.

Συνεχίζουμε για την φημισμένη  Μόλυβο ή Μήθυμνα. Πρώτη μας στάση το Βυζαντινό Κάστρο , με την μεγάλη ιστορία και την σαγηνευτική θέα! Απαραίτητες οι φωτογραφίες!! Κάτω στο λιμάνι θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά του με τα παραδοσιακά καλντερίμια , θα απολαύσουμε τον καφέ  και θα συνεχίσουμε για το ονομαστό χωριό Πέτρα, όπου ο Ναός της Παναγίας Γλυκοφιλούσας δεσπόζει  πάνω σε έναν βράχο. Προαιρετικό γεύμα και μπάνιο. Συνεχίζουμε την πορεία μας προς την Ι. Μονή Λειμώνος(από το 1526). Είναι αφιερωμένη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Θα καταλήξουμε στη Σκάλα Καλλονής, για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και βραδινή βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 14/09:  ΑΓΙΑΣΟΣ – ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ – ΠΛΩΜΑΡΙ

Μετά το πρόγευμα μας,  αναχωρούμε για την Αγιάσο (το Μέτσοβο της Λέσβου!), την ορεινή κωμόπολη με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Όλυμπος. Εκεί στο Ναό της Παναγίας , θα δούμε την εικόνα της που φιλοτέχνησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Θα κατευθυνθούμε  προς τις Κατακόμβες της Αγίας Μαγδαληνής στην περιοχή Σκόπελος. Συνεχίζουμε για την φημισμένη κωμόπολη για το ούζο της , το Πλωμάρι. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε στις 19:00 με το πλοίο μας από την Μυτιλήνη για τον Πειραιά.

Τρίτη 15/9: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΛΟΣ

Νωρίς το πρωί θα φτάσουμε στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά την αποβίβαση, αναχωρούμε με το λεωφορείο μας για το Βόλο. Θα φτάσουμε πριν το μεσημέρι.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Mytilana Village και Silver bay στον κόλπο της Γέρας
  • Δύο προγεύματα σε μπουφέ στα ξενοδοχεία
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους επιβαίνοντες (σε οικονομική θέση) καθώς και τις μεταφορές του λεωφορείου

                   ΚΥΡΙΑΚΗ 11/9  ΚΑΒΑΛΑ 21:00 – ΜΥΤΙΛΗΝΗ 06:50

                   ΔΕΥΤΕΡΑ  14/9   ΜΥΤΙΛΗΝΗ 19:00 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 07:00 

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Τον φόρο ανθεκτικότητας του ξενοδοχείου
  •  Ξεναγήσεις στο νησί με έμπειρο τοπικό ξεναγό
  • Συνοδό του γραφείου 
  • Φ.Π.Α.

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 275€

3ο ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ/ΕΝΗΛΙΚΑΣ: 220€

3ο ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ/ΠΑΙΔΙ: 170€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 325€

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό τηλέφωνο

(+30) 24210 31059 &
(+30) 24210 31060

Στείλτε μας email

vistravel@otenet.gr

Βρείτε μας

Aντωνοπούλου 3, Βόλος
(Πεζόδρομος μεταξύ Παραλίας και Ιάσονος)

Εξερευνήστε άλλες εκδρομές